HUAWEI представи най-новите дигитални решения по време на своето пътуващо изложение

Публичният и корпоративен сектор на Huawei в Централна Източна Европа и Скандинавския регион организира ИКТ Roadshow 2022: Digital Transition to New Value Together.

В камиона, разположен пред Народен театър „Иван Вазов“, бяха представени най-новите решения на Huawei, като кампусна мрежа, цялостно оборудване за Data центрове и Huawei Clouds, които предоставят стабилни и надеждни облачни услуги. Технологичната компания демонстрира още високо иновативни решения, посветени на трансформацията на дигиталното образование, както и за и сфери като електронно правителство, финанси, ISP и електроенергия. Пътуващото изложение също така предостави възможности за с среща експертите на Huawei и тестване на технологиите на живо.

Роудшоуто премина през страни в Централна, Източна и Северна Европа, за да се срещне с клиенти, партньори, медии и приятели от индустрията. Това е първият път, когато Пътуващото изложение на публичния и корпоративен сектор на Huawei се провежда в България.

 „Идеята на Huawei Roadshow е да насърчи откритите дискусии, да сподели знания и да даде на всички  представа какво ще предсатвлява в бъдещето. Huawei активно подкрепя растежа на българските общности и предприятия, както и много други, за да покаже как компанията може активно да подкрепя растежа в местните общности и предприятия“ каза Тери Ли – генерален мениджър на Хуауей Технолоджис България.

Related Posts