За нас

5GBG_Black_Logo

ЗА НАС

5Gbg представя всичко за мобилните мрежи от пето поколение (5G) на едно място. Можете да разберете какво представлява новата технология, кои иновации въвежда, компаниите, които я развиват, напредъкът ѝ по света и у нас, както и как тя ще промени нашия начин на живот. Тя е комбинация от информационен портал, в който е синтезирана най-важната информация за 5G и новинарския поток, който следи за последните новости свързани с нея.

Естествено, ключово място заемат отговорите на въпросите дали е безопасна, какви са опасенията свързани с нея, научните изследвания, регулациите и излъчванията. Място заемат и различните типове дезинформация, която можете да срещнете онлайн или да чуете по улицата. Затова имаме секция за развенчаване на „митове“ свързани с 5G. Отделено е място на трите големи български оператора, производителите на оборудване и крайни устройства.

Целта на 5Gbg е да интегрира разпиляната навсякъде в интернет пространството информация за новата технология и да я представи на едно място – по достъпен и лесен начин.

Платформата е независима, като не е обвързана директно с компаниите, телекомите или държавните институции. 5Gbg оставя възможност на операторите и компаниите да пускат своите промоции и предложения в отделените за това секции. Поставени извън основното съдържание, тези материали не се обвързват директно с редакционната политика на сайта.