Samsung България с ексклузивно празнично предложение – комплект от Galaxy Z Flip4 или Z Fold4 и елегантен аромат на луксозен френски парфюм

В навечерието на Коледа и Нова година Samsung България предоставя на потребителите специално предложение за подарък и празнична изненада – всеки, който закупи смартфон Galaxy Z Flip4 или Z Fold4 в периода 01.12 – 31.12.22 г. от търговските обекти на Samsung Experience Store, ще получи устройството си в комплект с Aube Rubis, френски аромат от майсторите в парфюмерията Atelier Des Ors.

Представеният през лятото на тази година мобилен телефон Galaxy Z Flip4 се отличава с разнообразните FlexCam възможности на камерата, ултра компактен и стилен дизайн, модерни цветове, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация. Характерни за Galaxy Z Fold4 са изключителната мощност и продуктивността, които се побират в джоба. Благодарение на оптимизирания хардуер и софтуер Galaxy Z Fold4 на практика предлага възможности за мултитаскинг, които обединяват предимствата на смартфон и персонален компютър в едно. Смартфоните са подходящи както за дамите, за които модата е начин на живот и технологиите са неизменна част от негo, така и за господата с вкус към минимализма, удобството и високите технологии.

Това е и една от пресечните точки на сгъваемите устройства и парфюма Aube Rubis на Atelier Des Ors. Унисекс ароматът е част от луксозната серия на френското ателие и се отличава с искряща прелюдия на грейпфрут и касис, елегантна визия, подчертана от златни частици и чувствен завършек на градински чай и пачули. Смартфоните Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 разгръщат пред всеки един нов свят на мобилни възможности. Ароматът на Aube Rubis също се разгръща многопластово – в детайл: връхните нотки са с дъх на  бергамот, касис, грейпфрут, средните – на виолетка, градински чай и ирис, а базовите – на  пачули, ветивер, пралина.

Френското Atelier Des Ors е основано през 2015 г. и бързо се утвърждава в бранша благодарение на екип от технолози в парфюмерията, дизайнери и фотографи, които оформят портфолиото от аромати и ги „опаковат“ в изящни продукти. Те са налични в над 50 държави по света, а сега в рамките на промоцията на Samsung България са още по-близо до любителите на изтънчените парфюми в България.

Ексклузивното предложение на Samsung България важи при закупуване на смартфон Galaxy Z Flip4 или Z Fold4 от физическите обекти на Samsung Experience Store (https://samsungstore.bg/).

Related Posts