Samsung България стартира продажбите на Galaxy A55 5G и Galaxy A35 5G

Samsung България официално стартира продажбите на Galaxy A55 5G и Galaxy A35 5G. Представените глобално преди две седмици смартфони  затвърждават стремежа на Samsung да направи най-добрите мобилни иновации достъпни за всички. Потребителите, закупили Galaxy A55 5G или Galaxy A35 5G в периода от 01.04.2024 г. до 30.04.2024 г., могат да се възползват от специалната промоция: при покупката на един от двата модела от серията Galaxy A, всеки ще получи телефона и Galaxy Fit3 – смарт гривната на Samsung – на цената на смартфона. А до 30.06.2024 г. всеки собственик на един от двата модела от серията Galaxy A ще получи и свободен достъп до MS One-Drive 100GB в продължение на 6 месеца. Независимо кога изберете вашия модел от серията, ще се насладите на 2 месеца безплатен достъп до YT Premium.

Невероятни фотографски функции

Galaxy A55 5G и Galaxy A35 5G предлага невероятните фотографски функции, с които семейството Samsung Galaxy е известно, включително оптична стабилизация на изображението (OIS) и цифрова стабилизация на видеоизображението (VDIS) за още кристални и чисти снимки и видеоклипове, дори когато снимаш в движение.

Благодарение на Nightography – набор от усъвършенствани функции за нощна фотография, Galaxy A55 5G прави по-чисти и живи снимки дори в условия на лошо осветление. Всяка нощна снимка може да достигне нови епични нива. Усъвършенстваната AI обработка на сигнала на изображението (ISP) на Galaxy A55 5G генерира зашеметяващи изображения при слаба светлина, каквито не са виждани досега в серията Galaxy A. Не само пейзажите изглеждат невероятно. Режимът “Нощен портрет” и 12-битовото HDR видео гарантират, че хората във всеки един кадър изглеждат страхотно, така че улавянето на спомени с приятелите и семейството вече не зависи от идеалното осветление.

Новите устройства запазват традицията на серията Galaxy A да създава забавни и завладяващи мобилни изживявания, достъпни за всички. Потребителите могат да се наслаждават на най-новите предавания или да сърфират в социалните мрежи с екраните Super AMOLED, които дават невероятно отчетливи изображения във Full High Definition. 6,6-инчовият екран и при Galaxy A55 5G, и при Galaxy A35 5G ще бъде ясен и светъл при различни условия на осветеност благодарение на функцията Vision Booster.

Надеждна защита

Galaxy A55 5G и Galaxy A35 5G за първи път предоставят на потребителите на серията Galaxy A една от най-иновативните функции за сигурност на Samsung, позната от флагманските устройства Galaxy: Samsung Knox Vault. Като хардуерно базирано и устойчиво на фалшификации решение за сигурност, Samsung Knox Vault предлага цялостна защита срещу хардуерни и софтуерни атаки, като изгражда защитена среда за изпълнение, която е физически изолирана от основния процесор и паметта на системата.

Функцията защитава най-критичните данни на устройството, включително данните за заключване на екрана, като PIN кодове, пароли и шаблони. Samsung Knox Vault също така съхранява ключовете за криптиране на устройството, като криптира личните данни на потребителите, съхранявани в устройството. Единствено потребителят, който разполага с точните идентификационни данни за заключване на екрана, може да получи достъп до данните си, дори ако устройството е изгубено или откраднато.

Непрекъсната връзка с екосистемата на Samsung Galaxy

Galaxy A55 5G и Galaxy A35 5G са изцяло съвместими с екосистемата на Galaxy, което осигурява на потребителите изживяване в синхрон с редица Galaxy устройства. Потребителите могат да проследяват своите фитнес цели, като свържат Galaxy Fit3 или Galaxy Watch6 със смартфон от серията Galaxy A. А благодарение на функцията за автоматично превключване (Auto Switch), входящите повиквания ще бъдат автоматично прехвърляни към свързаните Galaxy Buds FE за още по-голямо удобство.

Дълготрайно ползване

Новите смартфони от серията Galaxy A демонстрират ангажимента на Samsung да гарантира, че устройствата Galaxy ще бъдат защитени и актуализирани за по-дълго време. С Galaxy A55 5G и Galaxy A35 5G потребителите ще продължат да се възползват от до четири поколения актуализации на операционната система Android и потребителския интерфейс One UI, както и от петгодишни актуализации на сигурността, като по този начин оптимизират жизнения цикъл на устройствата, като ги поддържат с всички актуални функции на Galaxy и Android.

Наличности и препоръчителни цени

Всички потребители, закупили Galaxy A55 5G или Galaxy A35 5G, могат да се възползват от специалната промоция за периода 01.04.2024 г. до 30.04.2024 г. При покупката на един от двата модела от серията Galaxy A, всеки ще получи телефона и смарт гривната на Samsung Galaxy Fit3 на цената на смартфона.

Двата модела идват и с 2 месеца безплатен YouTube Premium.

Устройствата могат да бъдат закупени в цветове ледено синьо, морско синьо, люляково лилаво и лимонено жълто на препоръчителни цени както следва:

Galaxy A55 5G 256GB на препоръчителна цена от 1 039 лв., Galaxy A55 5G 128GB – 939 лв., Galaxy A35 5G 256GB – 879 лв. и Galaxy A35 5G 128GB за 739 лв.

За да научите повече за Samsung Galaxy A55 5G, Galaxy A35 5G, моля, посетете: https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-a/

Related Posts