„Теленор“ предлага сгъваемия смартфон Huawei Mate Xs

Т

еленор“ предлага сгъваемия смартфон Huawei Mate Xs в търговската си мрежа и чрез Купи онлайн.

Huawei Mate Xs е с гъвкав OLED дисплей, който е с диагонал 8 инча, когато е разгънат и с резолюция от 2200×2480 пиксела. В сгънато състояние смартфонът разполага с два дисплея с диагонали 6.6 и 6.38 инча. Falcon Wing дизайнът на сгъвката включва над 100 взаимосвързани части и материали, които правят системата по-издръжлива.

Устройството има една четворна SuperSensing Leica Quad Camera, подредена вертикално. Тя включва 40MP широкоъгълна камера с бленда f/1.8, 16MP ултраширокоъгълна камера, 8 MP телефото камера с оптична стабилизация и 3D Depth Sensing камера. Камерата може да се използва и за снимки в селфи режим, когато смартфонът е сгънат.

Характеристики и цена

huawei_mate_xs

Смартфонът е с осемядрен процесор Kirin 990 5G, 8GB RAM и 512GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 4500mAh, като телефонът поддържа технологията за бързо зареждане Huawei Super Charge. Софтуерът на Huawei Mate Xs е EMUI 10.1, базиран на версията на Android 10 с отворен код и не поддържа Google Mobile Services. Вместо това устройството разполага със софтуерните инструменти Huawei Mobile Services, както и магазинът за приложения Huawei AppGallery.

„Теленор“ предлага Huawei Mate Xs на цена от 3779.99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 174.99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Related Posts