Samsung Electronics представя новите гами Odyssey OLED, Smart Monitor и ViewFinity за 2024 г.

Samsung Electronics Co., Ltd. представи на глобално ниво новия геймърски монитор Odyssey OLED, и модели от линиите монитори Smart Monitor и ViewFinity за 2024 г.

Тези нови и подобрени модели идват с функции, които потребителите харесват, както и такива, които ще бъдат изненада за тях, за да осигурят нови изживявания, независимо от начина, по който мониторите се използват. Гамата Odyssey въвежда OLED изживяване от следващо ниво и нови AI възможности при Odyssey OLED G6; а гамата Smart Monitor увеличава удоволствието с още подобрени функции за забавление, заедно с модела Smart Monitor M8, който също идва с AI; а линията ViewFinity увеличава свързаността с цел цялостна работна среда.

„Най-новите ни монитори предоставят още повече възможности на потребителите по цял свят и допринасят за още по-качествено изживяване, независимо от начина на употреба“, коментира Hoon Chung, вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „Давайки възможност за работата с няколко устройства при Smart Monitor и ViewFinity, Samsung продължава стремежа си да трансформира пазара и да предоставя върхови технологии на потребителите“, допълва той.

Серията Odyssey OLED: Визуално съвършенство с нови функции срещу прегарянето на екрана

Актуализираната гама Smart Monitor обединява цялостно изживяване от няколко устройства в един хъб за по-интелигентно забавление и повече работни резултати. Обновените модели за 2024 г. включват моделите M8 (модел M80D), M7 (модел M70D) и M5 (модел M50D).

Усъвършенстваният 32-инчов 4K UHD Smart Monitor M8 представя нови функции, базирани на изкуствения интелект с процесора NQM AI, които извеждат забавлението на следващо ниво. Функцията AI Upscaling увеличава съдържанието с по-ниска резолюция до почти 4K, а функцията Active Voice Amplifier Pro използва AI, за да анализира фоновия шум в средата на потребителя за по-ясен и отчетлив диалог. M8 предлага режим 360 Audio, който се свързва с Galaxy Buds, за да създаде завладяваща аудио атмосфера. Вградената SlimFit камера улеснява още повече видеоразговорите през мобилни приложения със Samsung Dex.

Новото в цялата гама интелигентни монитори е Workout Tracker, който се свързва с Galaxy Watch, за да показва на екрана в реално време данните за здравословното състояние, дори и по време на стрийминг. Това прави по-лесно следенето на целите на тренировката и може да направи тренировката по-приятна.

Новите функционалности подобряват и така впечатляващите функции на Smart Monitor. Приложенията Smart TV и Samsung TV Plus дават незабавен достъп до разнообразни стрийминг услуги и съдържание на живо, без да е необходимо да пускате компютър или да се свързвате с други устройства.

Моделът M7 се предлага в размери 32” и 43” с разделителна способност 4K UHD (3840 x 2160), яркост от 300 нита (типово) и GtG време за реакция от 4 ms (от сиво до сиво). Моделът M5 се предлага в размери 27” и 32” с резолюция FHD (1920 x 1080), яркост 250 нита (типово) и време за реакция GtG (от сиво до сиво) от 4 ms.

Серията ViewFinity: За максимални творчески резултати и лесна употреба

Разработена в съответствие с най-добрите практики и оптимизирана за професионалисти и творци, най-новата гама ViewFinity включва ViewFinity S8 (модели S80UD и S80D), ViewFinity S7 (модел S70D) и ViewFinity S6 (модели S60UD и S60D).

Новите монитори ViewFinity 2024 подпомагат усилията за рециклиране, тъй като са изработени от минимум 10% рециклирана пластмаса и върху пластмасовите компоненти не се използват химически спрейове. Опаковката също така използва лепило вместо скоби за по-лесно разглобяване.

Стойката за лесен монтаж се сглобява с едно бързо щракване, без да са необходими инструменти или болтове, което позволява бързо и лесно да монтирате и да се радвате на яркия екран на ViewFinity. Всеки монитор ViewFinity за 2024 г. поддържа HDR10 и показване на 1 милиард цвята, което гарантира точността на цветовете, а в същото време интегрира сертифицирани от TÜV-Rheinland функции за интелигентно предпазване на очите, за да облекчи напрежението в очите по време на продължителна работа.

Моделът ViewFinity S8 предлага следните варианти на екрани: размери 27” и 32”, всеки от които с резолюция 4K UHD (3840 x 2160), честота на опресняване 60 Hz и яркост от 350 нита (типово). Те също така разполагат с USB хъб за лесно свързване и стойка за регулиране на височината. Моделът S80UD включва нов KVM суич за лесно свързване и превключване между две различни входни устройства, както и USB-C порт, който позволява зареждане на устройства с мощност до 90 W.

Моделът ViewFinity S7 се предлага в два варианта – размери 27” и 32”, всеки от които с резолюция UHD 4K (3840 x 2160), яркост 350 нита (типово) и честота на опресняване 60 Hz. Мониторът ViewFinity S6 се предлага в следните варианти при размерите – 24”, 27” и 32”, всеки от които с QHD резолюция (2560 x 1440), честота на опресняване 100Hz и яркост 350 нита (типово), включително USB хъб и регулируема стойка. Моделът S60UD включва също така и вграден KVM суич и USB-C порт (зареждане с мощност до 90 W).

За повече информация относно гамата монитори на Samsung за 2024 г. посетете https://www.samsung.com/bg/monitors/all-monitors/?new-2024

Related Posts