Samsung представя визията си за Galaxy AI на MWC 2024 с най-новите си продукти и услуги

Samsung представя нови мобилни изживявания с Galaxy AI по време на на Световното изложение за мобилни технологии 2024 в Барселона, Испания. Гостите на щанда на Samsung могат да се запознаят на практика с Galaxy AI при всички устройства Galaxy, с акцент върху серията Galaxy S24, която прокарва пътя към новата ера на мобилния AI. Galaxy AI ще обхване цялото портфолио на Samsung за още повече продуктивност със серията Galaxy Book4, интелигентно управление на здравословното състояние със серията Galaxy Watch6 и Galaxy Ring, които публиката ще види за пръв път.

“Най-новите ни продукти и иновации Galaxy отключват силата на мобилния изкуствен интелект, за да могат потребителите да го използват в ежедневието си и да откриват нови възможности”, коментира ТМ Рох, президент на Samsung Electronics и директор „Мобилно потребителско изживяване. “Изключително сме щастливи да покажем Galaxy AI като част от портфолио на тазгодишното Световното изложение за мобилни технологии 2024 (MWC), включително серията Galaxy S24, за да докажем колко мощни са тези устройства и да създадем заедно едно по-надеждно, по-интелигентно и свързано бъдеще.”

Представяме нова ера на мобилния изкуствен интелект

На щанда на Samsung са представени функциите с изкуствен интелект в серията Galaxy S24, които обогатяват възможностите за общуване и творчество и които потребителите могат да видят на практика. Това включва функции като Live Translate, която работи с помощта на AI на самото устройство, за двупосочен превод на телефонни обаждания в реално време за общуване без езикови бариери. Circle to Search with Google позволява бързо, лесно и по-интуитивно търсене само с един прост жест. Демонстрирани са и функциите Note Assist, която опростява и оформя сложни текстове, както и Generative Edit, която позволява лесно и бързо да се правят промени по размера и позицията на обектите в снимките за повече творческа свобода.

Samsung е обособила и място, където посетителите могат да опитат възможностите на мощната камера на серията Galaxy S24. В зоната, която наподобява затъмнена концертна зала, могат да се правят снимки в близък план на малки обекти, поставени на сцената, за да се покажат възможностите на Nightography при серията Galaxy S24. Сега тази функция е още по- усъвършенствана за повече стабилност при слабо осветление благодарение на базирания на AI ProVisual Engine на Galaxy.

Тези Galaxy AI функции скоро ще бъдат налични и при вече съществуващите модели Galaxy, включително сериите Galaxy Z Fold5, Z Flip5 и Tab S9, както и сериите Galaxy S23 и S23 FE. Освен това Samsung дава възможност да изпробваш на живо подобрената производителност на серията Galaxy Book4, която е пусната глобално в продажби от 26 февруари (наличността може да варира според пазара). На щанда на Samsung функциите за свързване на устройствата Galaxy демонстрират как потребителите могат безпроблемно да повишат производителността си, като например лесното прехвърляне и редактиране на снимки и видеоклипове между Galaxy S24, Galaxy Book4 и Galaxy Tab S9.

Повече свързани здравословни изживявания с помощта на AI

На Световното изложение за мобилни технологии в Барселона, Samsung представя и своята линия за здраве и ще предложи на потребителите още по-персонализирани и лесни здравни решения с трансформиращата сила на изкуствения интелект при още повече устройства. Като част от това портфолио, Galaxy Ring идва като нов инструмент за здравето, който опростява ежедневието. А още по-свързаната дигитална платформа за следене на здравословното състояние – Samsung Health – предлага още повече улеснения за по-добро здраве и по-качествен живот.

Samsung представя и други смарт функции за здраве. Например My Vitality Score предлага персонализирани здравни анализи според фактори като сън, активност, сърдечен ритъм и колебания на сърдечния ритъм, а Booster Card помага за подобряване на здравословното състояние всеки ден като следи поставените цели и дава полезни резултати. Посетителите могат да видят ползите от тези функции на серията Galaxy Watch6, сдвоена с Galaxy S24, преди пускането им на пазара по-късно тази година.

С екосистемата SmartThings на Samsung, Samsung демонстрира как домът може да се превърне в място за по-здравословен живот. Можеш да управляваш осветлението вкъщи да се изключва или включва автоматично за по-качествен сън, или да задаваш сигнали като напомняне за приемане на лекарства. Освен това позволява да следиш своите упражнения и да измерваш сърдечния ритъм и изгорените калории в реално време, докато гледаш фитнес видео на свързан телевизор, и всичко това по едно и също време.

Щандът на Samsung Galaxy Experience на MWC 2024 се намира в зала 3 на Fira Barcelona Gran Via.

Related Posts