Samsung България стартира официалните продажби на смартфона Galaxy S23 FE

Samsung Electronics обяви старт на продажбите на най-новото попълнение във FE серията мобилни устройства, част от екосистемата Samsung Galaxy — смартфонът Galaxy S23 FE. Известни със своя впечатляващ и устойчив дизайн, подобрена производителност, отлична камера и аудио възможности и още много други водещи характеристики, новото FE устройство е най-епичното до момента. За потребителите, които искат за първи път да усетят изживяването с флагшип Galaxy устройства, новите попълнения във FE серията са перфектното начало.

„Ние в Samsung имаме ангажимента да предоставяме иновации на световно ниво за всеки чрез епични мобилни изживявания, които подхождат на всеки лайфстайл“, споделя TM Roh, президент на Samsung Electronics и директор „Мобилно потребителско изживяване“. „Новите FE устройства са снабдени с пълен набор от премиум възможности, които ще допаднат на всеки потребител и сами по себе си или като част от свързаната екосистема ще позволят на Galaxy потребителите да бъдат максимално продуктивни и креативни.“

Galaxy S23 FE: Отличителният дизайн на Galaxy S серията, камерата на професионално ниво и плавното представяне при гейминг ще подобрят изживяването ти

Galaxy S23 FE остава верен на иконичния дизайн на S серията с новата “плаваща“ камера и премиум покритие със сертификат IP68 за водо- и прахоустойчивост за дори още по-гладък дисплей. Освен това, той включва рециклирани материали и опаковка, като съчетава мощна комбинация от устойчивост и функционалност. Galaxy S23 FE се предлага в нови ярки цветове и позволява на всеки потребител да избере този нюанс, който най-добре пасва на стила му.

Ежедневните моменти оживяват с професионалните възможности на камерата на Galaxy S23 FE, за да снимаш забележителни кадри и видеа. Всяка сцена ще бъде заснета в ясни детайли с 50MP сензор с висока резолюция и 3X оптичен зуум. По тъмно, функцията Nightography на Galaxy S23 FE позволява да заснемаш селфита с отлично качество и портрети с максимално реалистични цветове. С подобрената дигитална стабилизация на изображението (VDIS), се заснемат ясни снимки в движение с помощта на задната камера с оптичен стабилизатор на изображението (OIS).

Когато говорим за създаването на перфектно съдържание за споделяне, Galaxy S23 FE е отличен инструмент за редактиране в движение. В Pro режим, контролерите за скорост на затвора, блендата, ISO и други могат да се настройват ръчно според предпочитанията. Заснемай персонализирани кадри с приложението Camera Assistant и избирай кои автоматизирани функционалности да използваш за изцяло персонализирано изживяване при снимане. Камерата на Galaxy S23 FE е снабдена с инструменти за редактиране, захранвани от изкуствен интелект, за да създаваш несравними фотографски творби и да имаш свободата да създаваш и персонализираш.

Когато става дума за гейминг и стрийминг на съдържание, мощният процесор на Galaxy S23 FE прави всяко действие реалистично бързо и плавно с камера за охлаждане, която помага да се контролира нагряването и да се поддържа производителността. Издръжливата батерия с капацитет  4,500mAh интуитивно се адаптира, за да пести енергия, като се зарежда до 50 процента само за  30 минути с 25W адаптер. Цялата тази мощ се реализира на яркия, супер плавен 6.4-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей. На базата на обстановката, в която се намираш, технологията Vision Booster на Galaxy S23 FE автоматично засича силната светлина, като поддържа екрана достатъчно ярък както при флагшип моделите.

Серията Galaxy S23 FE се предлага на цени, стартиращи от 1369 лв. в модерни, ярки цветове:  Мента, Крем, Графит и Лилаво индиго.

Цялостна безпроблемно свързана Galaxy екосистема

С новите FE устройства е по-лесно отвсякога да изживееш пълната мощ на свързаната Galaxy екосистема. Продуктивността е интуитивна благодарение на функцията Multi Control, която позволява на потребителите да взимат и преместват съдържание лесно между различни Galaxy устройства. Можеш удобно да копираш и поставяш, както и да пренасяш съдържание между смартфон и таблет. Когато креативността ти се развихри, лесно можеш да прехвърляш видео файлове или изображения от смартфон на таблет с функцията Quick Share за още по-лесно редактиране.

Всички тези устройства и възможности за свързване потвърждават ангажимента на Samsung да предостави сигурни мобилни изживявания. Galaxy S23 FE е защитен с решението за сигурност Samsung Knox, което значи, че личната информация ще си остане лична във всеки един момент.

Създадени с мисъл за планетата

С най-новите FE устройства Samsung надгражда ангажимента си към околната среда, като развива в мащаб последните си целенасочени иновации в екосистемата.

Galaxy S23 FE включва разнообразни рециклирани материали както във вътрешните, така и във външните компоненти на устрoйството, включително рециклиран алуминий и стъкло, рециклирана употребявана пластмаса от отпадъчни риболовни мрежи, бидони за вода и пластмасови бутилки.

Новият Galaxy S23 FE е създаден за дългосрочна употреба с предвидени четири поколения обновления на операционната система и пет години поддръжка на решенията за сигурност.

За повече информация за Galaxy S23 FE, моля посетете: https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s23-fe/buy/

Related Posts