Samsung стартира официално продажбите на новите Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5, на смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch6 и на таблетите Galaxy Tab S9

Samsung стартира официално продажбите в България на сгъваемите смартфони Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5, на смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch6 и на таблетите Galaxy Tab S9, които компанията представи само преди две седмици в рамките на глобалната премиера Unpacked.

Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 предлагат уникални изживявания с елегантен и компактен дизайн, безброй възможности за персонализация и мощна производителност. Новата Flex панта оптимизира потребителското изживяване със сгъваемите телефони, като същевременно предлага естетически балансиран и солиден дизайн. Сгъваемите устройства разкриват необикновени възможности на камерата, като например функцията FlexCam, за да правиш снимки от всякакви нестандартни ъгли. С по-голяма производителност и подобрена батерия, поддържана от най-новия процесор, серията Samsung Galaxy Z преобразява възможностите на смартфона – независимо дали е отворен или затворен. Новият външен дисплей Flex Window на Galaxy Z Flip5 е 3,78 пъти по-голям от предишното поколение и идва с широк избор от познати и нови възможности. Той предлага повече опции за персонализиране, например на часовници, които могат да се съчетават с дизайна на циферблата на часовник от серията Galaxy Watch6, както и елегантни рамки. Със завладяващия голям екран и издръжлива батерия в най-тънкия и лек Fold досега, Galaxy Z Fold5 може лесно да се носи навсякъде, като същевременно идва с най-мощната производителност в серията Galaxy Z.

Серията Galaxy Watch6 идва с предложения за здравни съвети и по-мощна производителност в изискан и елегантен дизайн, с по-тънка рамка, по-голям и по-ярък дисплей и по-интерактивен потребителски интерфейс. И двата модела предлагат още по-голям и разнообразен избор от циферблати, както и нови опции за каишката, за да могат да следват и постигат целите си. Серията Galaxy Watch6 дава ценна информация, която може да доведе до положителни промени ден и нощ, като предлага персонализирани и практични съвети, препоръки и мотивация. Отчитайки факта, че по-доброто здраве започва с по-добрия сън, Samsung помага на потребителите да оптимизират ритъма си през нощта така, както организират деня си, с фокус върху три ключови елемента за по-добър сън: разбиране на индивидуалните модели на сън, изграждане на по-добри навици и създаване на благоприятна за съня среда.

Новата серия Galaxy Tab S9 предлага премиум продукти, които предефинират представата за таблети на пазара и поставят изцяло нови стандарти за визуално изживяване и креативна свобода. И трите нови модела от серията – Galaxy Tab S9, S9+ и S9 Ultra разполагат с Dynamic AMOLED 2X дисплеи за епично изживяване и забавление, захранвани от мощния процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy. В комплекта е включен S Pen с рейтинг IP68, който помага на потребителите да превърнат идеите си в реалност. Серията Galaxy Tab S9 е първата, която получава рейтинг IP68 и помага на потребителите да следват вдъхновението си, както у дома, така и в движение.

Цени и наличности

Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5

Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 идват в България на препоръчителни цени, както следва: Galaxy Z Flip5 (256GB) – 2,349 лв.; Galaxy Z Flip5 (512GB) – 2,579 лв.; Galaxy Z Fold5 (256GB) – 3,699 лв.; Galaxy Z Fold5 (512GB) – 3,949 лв.; Galaxy Z Fold5 (1TB) – 4,399 лв.

Galaxy Z Flip5 се предлага в цветовете Мента, Графитено, Естествен памук и Лавандула, както и широка гама от аксесоари включително прозрачен калъф за аксесоари, калъф с капак от еко кожа, калъф Flipsuit и лесен за носене силиконов калъф с пръстен, за да създадат по-персонализирана визия.

Galaxy Z Fold5 се предлага в цветовете Студено синьо, Мистично черно и Естествен памук, а също и с различни калъфи, които са практични и стилни, включително калъф Slim S Pen Case, прозрачен калъф за аксесоари, калъф от еко кожа и стойка с каишка .

Със Samsung Care+ потребителите получават подмяна на дисплея през първата година след покупката в оторизиран сервиз на Samsung.

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 се предлага в размер от 44мм в графитен и сребрист цвят и 40 мм в графитено и златно. Galaxy Watch6 Classic се предлага в черно и сребристо с размери 43 мм и 47 мм.

Устройствата идват в България на препоръчителни цени в диапазона от 599 лв. за Galaxy Watch6 40mm BT до 999 лв. за Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE.

 

Galaxy Tab S9 Ultra, Tab S9+ и Tab S9 

Серията идва в два цвята, Бежово и Графитено, и в три размера: 14.6-инчов Tab S9 Ultra, 12.4-инчов Tab S9+ и 11-инчов Tab S9 и се предлага на препоръчителни цени в диапазона oт 1,749 лв. за Galaxy Tab S9 Wifi (128GB) до 3,149 лв. за Galaxy Tab S9 Ultra 5G (512GB).

За допълнителна информация за Galaxy Z Flip5, моля, посетете

https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-flip5/buy/

За допълнителна информация за Galaxy Z Fold5, моля, посетете

https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-fold5/buy/

За допълнителна информация за серията Galaxy Watch6, моля, посетете

https://www.samsung.com/bg/watches/galaxy-watch/galaxy-watch6-40mm-gold-bluetooth-sm-r930nzeaeue/

За допълнителна информация за серията Galaxy Watch6 Classic, моля, посетете

https://www.samsung.com/bg/watches/galaxy-watch/galaxy-watch6-classic-43mm-silver-lte-sm-r955fzsaeue/

За допълнителна информация за серията Galaxy Tab S9, моля, посетете

https://www.samsung.com/bg/tablets/galaxy-tab-s9/buy/

Related Posts