Samsung дава глобален старт на продажбите на серията Galaxy S23

Samsung Electronics Co., Ltd. обяви днес глобалния старт на продажбите на водещите в технологичната индустрия смартфони от серията Galaxy S23, отчитайки впечатляващи резултати от кампанията по предварителни поръчки.

Миналата година серията Galaxy S22 беше изключително успешна с повече от два пъти повече предварителни поръчки в сравнение със серията Galaxy S21. Тази година обемът на предварителните поръчки беше още по-голям в сравнение със серията Galaxy S22, като над 60% от потребителите, участвали в кампанията по предварителните поръчки на новата серия, избраха премиум модела Galaxy S23 Ultra.

„Голямата динамика, на която сме свидетели, показва вълнението на потребителите по отношение на продукти, които разширяват хоризонта и им дават свободата да изразяват себе си по творчески начин“, коментира TM Roh, президент на Samsung Electronics и директор „Мобилно потребителско изживяване“.

„Количеството на предварителните поръчки за тази година отразява изключителното доверие, което нашите потребители имат в нашата марка, и показва как нашият стремеж към революционни иновации и устойчивост продължава да намира подкрепа сред тях“.

Освен водещия Galaxy S23 Ultra с новия 200MP Adaptive Pixel сензор и емблематичната вградена писалка S Pen, серията Galaxy S23 включва също Galaxy S23+ и Galaxy S23. Серията дава началото на нова ера при най-добрите премиум телефони на Samsung. Моделите Galaxy S23 разполагат с камери за улавяне на важните моменти и дават на потребителите повече свобода да разгърнат своята креативност. Смартфоните предлагат най-бързата мобилна графика в света, благодарение на мобилната платформа Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile за Galaxy. Впечатляващият дизайн отразява и ангажиментите на компанията за устойчивост, благодарение на повече компоненти, изработени от рециклирани материали (в сравнение с всеки друг смартфон Samsung Galaxy).

Благодарение на Samsung Message Guard, серията Galaxy S23 достига още по-високо ниво по отношение на мобилната сигурност. Този мощен инструмент предпазва от атаки с „нулево кликване“. Това е нов вид кибератака, при която само получаването на изображение може да компрометира устройството – дори без взаимодействие с потребителя. Samsung Message Guard действа като виртуална карантина, като улавя вредните изображения и гарантира, че получавате само безопасни изображения. Повече за Samsung Message Guard можете да намерите на www.samsungmobilepress.com/feature-stories/samsung-message-guard-protects-you-from-new-and-invisible-threats

От 17 февруари 2023 г. Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 са налични в търговската мрежа в четири вдъхновени от природата нюанса: мистично черно, естествен памук, горско зелено и нежна лавандула. Само до края на март всеки потребител може да се възползва от покупка на някой от трите модела на изплащане за 36 месеца с 0% лихва при избрани партньори на Samsung.

Samsung стартира и атрактивна кампания с 3D билбордове, за да отбележи старта на продажбите на серията Galaxy S23. Кампанията слага акцент върху дизайна на серията Galaxy S23, вдъхновен от планетата, с поразителни визуални ефекти и стартира първоначално в Сеул, а през следващите седмици ще се обхване и в други глобални градове по света.

Related Posts