Vivacom демонстрира най-голямото покритие на 5G мрежата си в страната с предизвикателство към потребителите

Участниците в Instagram играта #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge могат да спечелят iPhone 12 Pro или преносими фото принтери Xiaomi Mi

С най-новото предизвикателство-игра в социалните мрежи Vivacom ще покаже с помощта на крайните потребители предимствата на своята 5G мрежа, която е с най-голямо покритие в страната* – в над 200 населени места и курорта. Играта #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge стартира на 3 септември и ще продължи до 31 октомври включително на страницата на компанията в Instagram – @vivacombg.

За да се включат, желаещите трябва да публикуват в социалната мрежа снимка от населено място или курорт, в който има 5G покритие на Vivacom. Карта на покритието на най-голямата 5G мрежа в България може да се види тук. Заедно с това те е нужно да отбележат локацията в публикацията, а в описанието да сложат двата хаштага на кампанията – #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge, – както и да предизвикат свой приятел да направи същото. Условие е да се последва страницата на Vivacom в Instagram – @vivacombg.

От Белоградчик до Синеморец и от Банско до Шабла – всеки участник има право на неограничен брой участия със снимки от местата, където има 5G покритие на Vivacom. Наградите за предизвикателството са 1 бр. iPhone 12 Pro и 2 бр. преносими фото принтери Xiaomi Mi. Те ще бъдат разпределени на случаен принцип и обявени с профилно име на печелившите чрез стори в Instagram на официалната страница на @vivacombg в началото на ноември.

„С тази кампания целим да покажем на практика предимствата на най-голямата 5G мрежа в страната” – казват организаторите на играта. „5G на Vivacom вече е в над 200 населени места и курорта в България и дава на потребителите възможността да използват предимствата на модерната технология, където и да се намират, и то – без допълнително заплащане към всички абонаментни мобилни планове”.

Пълните правила на играта #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge са публикувани тук.

 

**Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 16.08.2021 г. за 5G покритието на операторите по брой населени места и курорти. 5G мрежата е достъпна за всички настоящи и бъдещи клиенти с мобилни абонаментни планове и съвместими устройства.