Samsung стартира продажбите на серията Galaxy S21

SAMSUNG Galaxy S21 – най-новите устройства, предлагащи мощност и свързаност на най-високо ниво, впечатляващ дисплей и многофункционални камери с атрактивен дизайн

На 29 януари 2021 г. Samsung стартира официално продажбите в България на най-новите устройства от екосистемата на Samsung Galaxy, представени само преди две седмици в рамките на световната онлайн премиера.

Мобилните устройства Samsung Galaxy S21 Ultra и Samsung Galaxy S21/S21+ предлагат най-модерния процесор, създаван от Samsung досега.

Перфектния им комплект, новите Samsung Galaxy Buds Pro, са с ергономична форма и оптимизирани характеристики за още по-вълнуващо звуково изживяване, като например интелигентното шумопотискане.

Samsung Galaxy S21 и S21+ са създадени да изразят емоциите ви, отличаващи се с нов дизайн в 6 различни цвята. Galaxy S21 разполага с 6,2-инчов динамичен „AMOLED 2X Инфинити-O“ дисплей с адаптивно 120Hz опресняване за по-плавно скролване и гледане на съдържание. На свой ред, S21+ е с 6,7-инчов екран и по-голяма батерия.

Изграден на базата на Изкуствен Интелект, за първи път Galaxy смартфон може да снима в 4K при скорост 60 кадъра в секунда с всички обективи, включително предния и задните четири обектива. Също така, при увеличаване/приближаване с S21 Ultra се заснемат кристално чисти снимки, защото смартфонът разполага с 100-кратен Space Zoom, който работи с първата по рода си система от двойни телекамери на Samsung. Не на последно място, новата Zoom Lock функция минимизира ефекта на треперещите ръце и гарантира по-ясни изображения с 30-кратно увеличение.

Повече свързаност, сигурност и мощност

Galaxy S21 серията представя мощност на най-високи нива, разполагаща с най-новият усъвършенстван смартфон процесор, който някога е интегриран в Galaxy устройство. Процесорът позволява поддръжката 5G свързаност и Изкуствен Интелект в устройството. Потребителите разчитат повече от всякога своите смартфони да бъдат защитени и за това, Galaxy S21 е защитен от Samsung Knox Vault.

Революционната серия S21 е съвместима и с двата вида 5G мрежи – самостоятелната (5G Standalone) и несамостоятелната (5G Non-Standalone). Смартфонът също е съвместим с 5G честотите Sub6 (по-малко от 6GHz) и mmWave (повече от 24GHz) , означавайки че е оборудван да оперира с оптимални скорости във повечето географски локации. Galaxy S21+ и S21 Ultra 5G са едни от първите смартфони, които поддържат Ultra Wideband (UWB). Изключителната точност на измерванията в UWB се постига реално време, осигурявайки прецизни на откриване на местоположение на устройството до сантиметрово ниво.

UWB системата отваря хиляди възможности за интелигентното бъдеще. Например, системите, поддържащи UWB, знаят дали се приближавате до заключена врата и могат да определят дали сте в дома си или чакате пред вратата. Съответно, те могат да решат дали ключалката автоматично да се задейства, когато достигнете определена позиция. Същата функционалност може да бъде приложена и при автоматичното отваряне на гаража ви, когато с колата ви сте с в близост до него. UWB все още е в разцвета си – от 2021г. Samsung усилено започват да работят по нейното развитие.

Важно е да отбележим че нивото на 5G скорост зависи от операторът и потребителската среда, която използвате.

От 29 януари 2021 г. в търговската мрежа на всички официални партньори на Samsung ще бъдат налични:

– Galaxy S21 Ultra на цена от 2549 лв.

– Galaxy S21+  на цена от 2149 лв.

– Galaxy S21   на цена от 1749 лв.

– Galaxy Buds  на цена от 449 лв.