Samsung Galaxy A32 5G вече официално се предлага в България

Galaxy A32 5G съчетава супер бърза 5G свързаност, мощни камери и изчистен дизайн в едно достъпно устройство

На 12 февруари Samsung Electronics Co., Ltd. обяви старта на официалните продажби в България на новия смартфон Galaxy A32 5G. Нoвият мобилен телефон в Galaxy A серията на Samsung се отличава с издръжлива батерия, многофункционални камери с висока резолюция и завладяващ дисплей. Galaxy A32 5G предлага 5G скорост и оптимална ефективност. Мобилното устройство обединява любимите на потребителите функции и прави технологиите достъпни до по-широка аудитория.

5G готовност

Независимо дали играеш мобилни игри или гледаш любимите си програми, 5G мрежовата свързаност осигурява по всяко време необходимата скорост. Galaxy A32 5G съчетава иновативни функции, за да гарантира забавно изживяване от следващо поколение – впечатляващ звук, плавен стрийминг и супер бързо сваляне на съдържание, задвижвано от 5G.

Камери за всеки миг

48-мегапикселовата основна камера на Galaxy A32 5G гарантира, че винаги заснемаш важните моменти в качество без компромиси. С 8MP ултраширока камера никога не пропускаш и секунда. Камерата с 2MP дълбочина, 5MP макро камера и възможността за 4K видеозапис разкриват детайлите във всички снимки и видеоклипове.

Ефективност и защита през целия ден

С издръжливата батерия от 5000 mAh никога няма да пропуснеш любимите си предавания, а бързото зареждане означава, че можеш да прекарваш повече време с любимите си игри и да губиш по-малко време в зареждане. Galaxy A32 5G  е защитен от платформата за защита Knox на Samsung и разполага със странично монтиран сензор за пръстови отпечатъци.

Дизайн, който се откроява

Galaxy A32 5G осигурява визуално изживяване на 6.5-инчов HD+ Инфинити-V дисплей. Устройството е първото, което се отличава с новия дизайн от серия 2021 A – с  много лек и удобен корпус, който се предлага в четирите атрактивни цветове черно, бяло, виолетово и синьо.

Наличност: от 12 февруари Samsung Galaxy A32 5G официално се предлага от мобилните оператори и веригите за потребителска електроника в България. Цената на смартфона е 549лв  и е наличен в цветовете черно, бяло, виолетово и синьо.

За повече информация относно Galaxy A32 5G и гамата Galaxy A, моля, посетете www.samsung.com/bg