Искаш да си в крак с модата? Samsung и Just Cavalli ти казват как да стане това на 26 юли


Горещините бавно-бавно превземат Стария континент, но истинската гореща новина е съсредоточена върху ексклузивното събитие за сезона, което реално открива лятото. Точно преди началото на месец август, а именно — на 26 юли. Единственото по рода си Samsung Fashion Show не само ще начертае какви са технологичните тенденции на сезона, но също и модните, и музикални такива.

Какво ще се случи на 26 юли?

Точно в 20 часа ще започне светлинен спектакъл на фонтаните пред НДК в София и — затаете дъх — той ще е абсолютно безплатен, ще бъдат представени за първи път новите колекции на марката Just Cavalli – „Пролет/Лято 2024“ и „Есен/Зима 2023/24, а на подиума ще видим и най-новото от Samsung Galaxy,ще има концерт на Васил Найденов и Михаела Филева,. Звучи като галактическо лятно парти и е точно така.

Samsung Fashion Show е резултат от ексклузивното партньорство на Samsung България и световния моден бранд Just Cavalli, а няколко часа преди началото на шоуто пред НДК, точно в 14:00 българско време, е глобалната онлайн-премиера Galaxy Unpacked, на която Samsung ще представи за първи път новите продукти от портфолиото си. Ще имате възможност да я гледате директно от Сеул на www.samsung.com/bg.

Не е тайна, че в Samsung винаги са залагали на изключително прогресивен външен вид на смарт устройствата си и партньорството с моден бранд е логична стъпка. На 26 юли ще бъде представена философията зад Samsung Fashion Show, от която става ясно как модата и технологиите вървят заедно. Така новите продукти на Samsung ще променят възприятията ни за мода и лайфстайл.

Според италианския бранд „модата се превръща в средство за комуникация“. И това е много ясно и категорично, тъй като цялостното развитие на комуникационния ни мироглед показва това. Не е тайна, че всеки от нас има необходимост от повече персонификация, за да изрази себе си и, че модата е начин да изразим „философията си за живота, от сутринта до вечерта“.

Специален гост на спектакъла пред НДК ще бъде Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli. Локацията за представянето на Samsung Fashion Show също не е избрана случайно — фонтаните пред НДК, емблематично място за София място, което е лесно достъпно пеша, за да могат гостите на шоуто да дойдат без автомобилите си в подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот „Ходенето е модерно“.