Новите Samsung Galaxy S22 и S22+ предлагат революционно изживяване с камерата – ден и нощ

Samsung Electronics Co., Ltd. представи Galaxy S22 и S22+, две водещи устройства, които насърчават креативността и себеизразяването. Galaxy S22 и S22+ са снабдени с динамични камери с възможност за усъвършенствана интелигентна обработка на изображения, за да направят всеки един момент епичен. Създадени със смел дизайн и устойчиви материали, Galaxy S22 и S22+ са проектирани да бъдат едновременно красиви и екосъобразни. 

„Камерите на смартфоните промениха начина, по който създаваме, споделяме съдържание и комуникираме. Чрез снимки и видеоклипове ние изразяваме себе си и се свързваме с хората, на които държим. Ето защо при проектирането на нашите най-нови устройства от серията S, целта ни бе да създадем камери с революционни възможности, които да могат да работят и през деня, и през нощта, благодарение на най-добрата ефективност, предлагана досега“, коментира TM Roh, президент на Samsung Electronics и ръководител на MX (Mobile eXperience) бизнес. 

Нощта е твоя благодарение на най-интелигентната камера на Samsung досега

Galaxy S22 и S22+ предлагат камери от следващо поколение, така че потребителите да могат да се свързват и да споделят съдържание, където и да се намират. С революционните нови Nightography функции (нощна фотография) на серията Galaxy S22 – като 23% по-голям сензор и технологията Adaptive Pixel – камерата е проектирана да пропуска повече светлина, да извлича детайли и да улавя цветове, благодарение на които обектите на снимката са ясни, дори и на тъмно. И Galaxy S22, и S22+ разполагат с мощна 50MP основна камера, 10MP телеобектив и 12MP ултраширок обектив, така че винаги се получават снимки с най-високо качество. А когато потребителите снимат видеоклипове с приятели, новата функция за Auto Framing открива и проследява до 10 души, и автоматично регулира фокуса на камерата, така че тя да улавя всички ясно. И двете устройства се захранват от усъвършенствана VDIS технология, която минимизира вибрациите, така че се получават плавни и контрастни кадри, дори когато са в движение.

 

Galaxy S22 и S22+ са оборудвани с най-новата AI технология на Samsung, благодарение на която снимките са на още по-високо ниво. Лесно е да се правят перфектни снимки в портретен режим с новата AI стерео карта за дълбочина – обектите изглеждат по-добре от всякога, като дори и най-малките детайли са отчетливи и ясни благодарение на усъвършенствания AI алгоритъм. Същият е и подходът при домашните любимци: новият портретен режим на Galaxy S22/S22+ предотвратява козината на домашните любимци да изглежда размазано. Така потребителите винаги получават най-добрия кадър на домашния си любимец.

Мощност и производителност, които са в крак с живота на всеки потребител 

На работа или вкъщи, благодарение на първия по рода си 4nm процесор на смартфон Galaxy, Galaxy S22 и S22+ издържат дори през най-натоварените дни. Той предлага най-модерната AI и ML обработка, осигурявайки ненадмината производителност за всички нужди за стрийминг и ефективност. Нещо повече, анализът на мрежовото поведение рационализира работата на приложенията, като автоматично открива кое приложение използва потребителят и насочва най-много мощност натам – сърфирането в мрежата и навигирането в приложенията никога не са били по-лесни.

Светкавично бърз процесор изисква мощност, която да може да поддържа темпото. Galaxy S22 е оборудван със стабилна батерия за цял ден и 25W бързо зареждане, което никога няма да забави ритъма на потребителите, а Galaxy S22+ разполага със супер мощна батерия, която може да издържи дори повече от един ден с едно зареждане. Galaxy S22+ предлага 45W супер бързо зареждане, така че не е нужно потребителите да чакат, когато зарядът им свърши.

Гледането на филм или любимото шоу ще изглеждат още по-добре на красивите дисплеи на Galaxy S22 и S22+. И двете устройства са оборудвани с Dynamic AMOLED  2X адаптивен 120Hz дисплей, проектиран за най-доброто изживяване при гейминг и гледане на видео съдържание. Независимо дали ще избереш първокласния 6,1-инчов дисплей на Galaxy S22 или 6,6-инчовия на Galaxy S22+, всеки екран е изграден с Vision booster – интелигентна технология за оптимизиране, която автоматично настройва дисплея към осветлението наоколо и подобрява цветовия контраст, така че потребителите да могат да се насладят на възможно най-добро визуализиране на съдържание. Освен това подобренията в хардуерната производителност подобряват яркостта на дисплея – S22 има пикова яркост от 1300 нита, докато S22+ предлага пикова яркост от 1750 нита.

S22 и S22+ гарантират, че потребителите винаги остават свързани. Чрез партньорството с Google, те могат да се възползват от Google Duo Live, възможностите за споделяне и разглеждане на снимки в галерия с приятели или да си водят бележки от срещи с колеги в Samsung Notes – дори когато сте на разстояние.

Проектирани до съвършенство и създадени, за да издържат във всякакви ситуации 

И Galaxy S22, и S22+ разполагат с емблематичния за S серията, любим на феновете Contour-Cut дизайн, който предлага съвършена интеграция на камерата в корпуса. За по-елегантен и по-изискан външен вид Samsung проектира и двете устройства с отличителния плосък дисплей, допълнен от луксозно стъкло и матово покритие. С тънка и симетрична метална рамка за безупречен външен вид корпусът на камерата от серията S съответства на цвета на корпуса на устройството. Резултатът е балансиран, унифициран дизайн, който е същевременно модерен и елегантен. Както Samsung Galaxy S22, така и S22+ се предлагат в мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено.

Този зашеметяващ дизайн е създаден да издържи във всякакви ситуации: серията Galaxy S22 обединява най-добрите мобилни устройства на Samsung досега. Galaxy S22 и S22+ са първите модели от серия S, конструирани с Armor Aluminum – най-здравият алуминий в индустрията, така че потребителите да могат да носят телефона си навсякъде спокойно. Серията Galaxy S22 представя и първите смартфони с новото стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Устройствата от серията S22 са оборудвани с това здраво стъкло отпред и отзад, така че потребителите да се притесняват по-малко при случайно изпускане.

Истинската издръжливост не се отнася само за хардуера. Като част от целта на компанията да предложи на потребителите мобилни устройства с възможно най-добрата производителност и несравнимо изживяване, цялата серия Galaxy S22 ще се поддържа от до четири поколения ъпгрейди на операционната система Android. Сега милионите потребители на Galaxy могат да увеличат живота на своя смартфон още повече, без да се лишават от най-новите решения за гарантиране на сигурността, производителността и други вълнуващи нови функции. Samsung ще приложи този подход в цялата продуктова гама, за да гарантира цялостната поддръжка в Galaxy екосистемата.

Серията Galaxy S улеснява потребителите при персонализирането на телефоните им. Те могат да използват изчистения и интуитивен потребителски интерфейс на One UI на Samsung, за да персонализират външния вид и начина на работа с началния екран и уиджетите. Приспособи цветовете на иконите, уиджетите, цветовата палитра и други елементи към своите лични предпочитания и създай мобилно изживяване, което пасва на твоя начина на живот. One UI ти дава лесен достъп до множество емоджита, GIF файлове и стикери директно от клавиатурата, така че да можеш да комуникираш бързо и да изразяваш емоциите си – дори без да изписваш дума.

Изграждане на устойчиво бъдеще за планетата чрез Galaxy 

Устройствата от серията Galaxy S22 са най-силно съобразените със стандартите за екосъобразност, предлагани от Samsung досега. Те са водещи при мобилните технологии, като същевременно са създадени в съзвучие с мисията за опазване на планетата. Замърсяването с пластмаса представлява сериозна заплаха за околната среда, а изхвърлените риболовни мрежи са особено вредни за флората и фауната в моретата и океаните. Като си сътрудничи с водещи организации в сферата на опазване на природата, Samsung помага за възстановяването на изхвърлените риболовни мрежи и ги превръща във високоефективен материал, интегриран в производството на смартфоните. Този материал – намерил приложение в бутона на телефоните от серията Galaxy S22 – съдържа 20% рециклирана пластмаса от изхвърлени в океана риболовни мрежи. Серията Galaxy S22 съдържа и рециклиран материал в модула на високоговорителя, както и във вътрешните части на бутоните за изключване и за силата на звука.

Samsung използва 100% рециклирана хартия за опаковката на Galaxy S22 и защитно фолио, изработено от рециклирана пластмаса. Всеки калъф е произведен от UL-сертифицирани, екосъобразни материали – като рециклирани пластмаси или вещества на биологична основа. Тези целенасочени иновации са поредният пример за мисията в рамките на Galaxy for the Planet – а именно да създава повече, но същевременно с по-малко ресурси.

Сигурност, на която потребителите могат да се доверят

Серията Galaxy S22 е защитена от мощната платформа за сигурност Knox Vault на Samsung – защитен процесор и памет. Чувствителни данни като пароли, биометрични данни или Blockchain кодове са изолирани от основната операционна система на телефона. Таблото за поверителност на потребителския интерфейс и индикаторът за сигурност улесняват контрола на това кои приложения имат достъп до данните и камерата, така че потребителите могат да решат на кои приложения да предоставят или откажат разрешение за достъп. Серията Galaxy S22 въвежда няколко нови функции за сигурност, включително ARM микро архитектура, която предотвратява кибератаки, насочени към операционната система и паметта.

Свързаност в екосистемата на Galaxy

Наред с новата серия S22, Samsung представя изцяло нова линия таблети и пакет от актуализирани функции за Galaxy Watch4, така че потребителите на Galaxy да могат да останат свързани във всеки момент от живота си. Създаден за нова ера на свързаност, серията Galaxy Tab S8 (Tab S8, Tab S8+ и Tab S8 Ultra) е най-многофункционалната, предлагана от Samsung досега. Тя е проектирана да отговори на постоянно променящите се нужди на тези, които работят, учат, играят и творят.

Наличност на пазара и кампания по предварителните поръчки

Galaxy S22 и Galaxy S22+ ще се предлагат в следните цветове и варианти: мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено във варианти със 128 GB и 256 GB с 8 GB RAM.

Galaxy S22+ във вариант 128 GB +8GB се предлага на цена 2,049 лв. и 256GB +8GB на цена от 2,149 лв.
Galaxy S22 във вариант 128 GB +8G се предлага на цена от 1,649 лв. и  256GB +8GB на цена от 1,749 лв.

*Кампанията по предварителните поръчки на Galaxy S22 и Galaxy S22+ продължава от 18ч на 09.02 до официалния старт на продажбите им в България.  Поръчай   S22+ или S22 с Galaxy Buds Pro на цената на смартфона.* 

**Кампанията е в сила в зависимост от търговските наличности при предварителна поръчка на новите Galaxy. Samsung комуникира промоцията само като медиен партньор. Повече информация можете да откриете в партньорската мрежа или на www.samsung.com/bg/pre-ordergalaxy