Излизаме от стандартите с Galaxy Tab S8: най-големият и впечатляващ Galaxy таблет, създаван досега

Samsung Electronics Co., Ltd. представи своите нови таблети Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ и първия в гамата Galaxy Tab S – Galaxy Tab S8 Ultra, отличаващ се със свърх големия си дисплей и изключителна производителност. Усъвършенстван хардуер, функционалност от най-висок клас и безпроблемна свързаност с останалите продукти от Galaxy екосистемата са част от характеристиките, които превръщат новите таблети в необходимост за „новото нормално“ ежедневие. Серията Galaxy Tab S8 осигурява нови възможности за повече ефективност и креативност.

Сега, повече от всякога, разчитаме на таблетите, когато става дума за видео разговори и стрийминг. Поради тази причина всяко от новите устройства предлага подобрено изживяване с широкоъгълни предни камери, система от три вградени микрофона и смарт технология за автоматично кадриране за още по-високо качество на видеоразговорите. Други възможности, които се откриват пред притежателите на Galaxy Tab S8, са мултитаскинг с подобрения Multi-Active Window и обновената версия на Samsung DeX , както и безопасно и лесно споделяне на файлове чрез Quick Share. Серията Galaxy Tab S8 се отличава също така с мощна производителност, благодарение на супер бързия 4nm процесор – най-бързия процесор в Galaxy таблет, и изключително чувствителен екран при работа със стилуса S Pen. Всичко това е събрано във впечатляващо тънкия корпус на таблетите, изграден от най-здравия алуминий, използван от Samsung – Armor Aluminum. Въпреки здравото си тяло, и трите модела се характеризират с компактен и ергономичен дизайн и предлагат отлично свързване в екосистемата на Galaxy с функции като Second Screen и Buds Auto Switch. 

„Тъй като видео съдържанието и неговата консумация не спират да нарастват, осъзнаваме, че най-важната характеристика на един таблет e размерът на дисплея и неговата мобилност. В продължение на години работихме върху усъвършенстването на мобилните технологии, за да надминем границите на възможното с първия таблет на толкова високо ниво – Galaxy Tab S8 Ultra.“, споделя TM Roh, президент и ръководител на MX Business в Samsung Electronics.

Разшири света си с първия Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra се отличава с впечатляващ 14,6-инчов Super AMOLED дисплей и честота на опресняване до 120Hz. както и с най-тънката рамка досега – 6.3мм, за оптимално съотношение екран-корпус, допринасящо за още по-завладяващо изживяване. Въпреки олекотения си дизайн, таблетът e със здраво алуминиево тяло – 30% по-устойчиво срещу надраскване и 40% по-малко податливо на огъване от Galaxy Tab S7. 

Освен че е снабден с две 12MP предни камери, Galaxy Tab S8 Ultra предоставя на потребителите 4К картина по време на видео разговори. Технологията за автоматично кадриране е друга иновация при видео разговорите, за която допринася отличната колаборация на софтуерно и хардуерно равнище. Освен че фокусът ясно се запазва през цялата видео връзка, той се и регулира автоматично при присъединяване на нови участници пред камерата. За още по-комплексно изживяване към детайлната картина, Samsung добавя и съвършен звук с вградена система от три микрофона с познатата технологията за редуциране на околния шум. Всички нови модели от серията Galaxy Tab S8 разполагат с четири говорителя Dolby Atmos®, гарантиращи за чистия звук.  

Работи, играй и се свързвай както никога досега

Серията Galaxy Tab S8 отговаря на всички очаквания, независимо дали искаш да развиваш артистичния си потенциал, да се потопиш в динамичната графика на истинско гейминг изживяване, или да правиш няколко неща наведнъж. Благодарение на 4nm чип, с който са снабдени таблетите, те предлагат производителност от следващо ниво. Техният процесор е най-бързият използван досега в изработката на Galaxy таблет. Galaxy Tab S8 и Galaxy Tab S8+ осигуряват достатъчно RAM памет, но ако имаш нужда от повече – Galaxy Tab S8 Ultra се предлага с до 16 GB RAM и до 512 GB място за съхранение, като и трите модела предлагат допълнителна памет до 1 TB с microSD карта.

Серията Galaxy Tab S8 предоставя на потребителите и възможност за мигновено споделяне на съдържание чрез защитен Galaxy 5G – независимо дали става въпрос за онлайн форма на обучение или за преглеждане на входящите имейли на път за работа. 

С Galaxy Tab S8 си винаги в готовност, благодарение на смарт батерията, която издържа цял ден на интензивно натоварване като гледане на видеа в продължение на часове или пък дълъг филмов маратон. Батерията поддържа 45W супер бързо зареждане, което може да възстанови заряда до 100% за 80 минути. Ако твоя Galaxy S22 има нужда от мощност, можеш да го свържеш към Galaxy Tab S8 с USB-C кабел и така таблетът се превръща мигновено в преносимо зарядно устройство.

Galaxy Tab S8 Ultra и Galaxy Tab S8+ предлагат нов оптимизиран S Pen с алгоритъм за прогнозиране с цел свръх ниско ниво на забавяне при писане. Това осигурява невероятно изживяване, имитиращо движението на химикалка по лист хартия. За първи път ексклузивното партньорство на Samsung с Clip Studio Paint превръща смартфона в цифрова цветна палитра, S Pen – в четка за рисуване, а обширния екран на Galaxy Tab S8 – в платно. Потребителите разполагат също така с възможност за персонализиране на инструментите си за рисуване и за избор на цветове от реални изображения, заснети със сдвоен Galaxy смартфон.

Новите възможности за записване на 4K видео с Galaxy Tab S8 Ultra позволяват заснемане на ясни и детайлни клипове както със задната камера, така и с широкоъгълната предна камера. Създателите на съдържание и стриймърите могат лесно да заснемат онлайн курсове и геймплей, използвайки персонализирани селфи видеа, вградени във функцията за записване на екрана. В най-скоро време с програмата за редактиране на съдържание –  LumaFusion – потребителите ще могат да нанасят прецизни корекции върху видеата със S Pen. 

Впечатляващият екран на Galaxy Tab S8 Ultra оказва особено влияение в режима Multi-Active Window. Благодарения на големината на дисплея, размерът на отделните малки прозорци може да се променя, както и тяхното разположение, без да се налага никакво превключване от едно приложение към друго. 

Таблетите имат значима роля в комуникацията ни с хората около нас. Samsung си партнира с Google за организиране на още по-добри видео разговори и споделяне на съдържание на живо  с Google Duo. По този начин всички участници в разговора могат да гледат едновременно видео в YouTube, да са в един и същ браузър или да развиват творчески идеи с Jamboard – интерактивната бяла дъска на Google. 

Цялостна свързаност в екосистемата на Galaxy

Серията Galaxy Tab S8 работи безпроблемно с всички устройства от екосистемата на Galaxy. Тази интуитивна свързаност означава, че потребителите разполагат с гъвкави възможности за моделиране на свое собствено мобилно изживяване, съчетавайки Galaxy устройствата спрямо уникалните си нужди. Потребителският интерфейс на Samsung One UI Tab 4 предлага последователно изживяване, безпроблемна свързаност, както и интелигентни интеграции, които преминават двустранно от Galaxy Tab S8 към смартфон или компютър.

Със S Pen можеш да запишеш всички свои гениални хрумвания в актуализираното приложение Samsung Notes, в случай че вдъхновението ти дойде в движение. А с функцията Quick Share можеш да споделяш снимки, видеа и други файлове между Galaxy Tab S8 и Galaxy S22 два пъти по-бързо  в сравнение с преди. С опцията Auto Switch, твоите Galaxy Buds се сдвояват автоматично с Galaxy Tab S8 и с Galaxy S22, така че потребителите могат да преминават от едно устройство на друго без да пропускат нито звук. За първи път таблетите на Galaxy са снабдени с приложението Samsung Health, с което потребителите могат да гледат видео тренировки на по-голям екран и да следят важните си данни и метрики, отчетени с Galaxy Watch.

А подобренията при Samsung DeX променят режима на Galaxy Tab S8 и от таблет той се превръща в настолен компютър.  

Таблет, с който се чувстваш в безопасност

В днешния дигитален свят сигурността на потребителите е по-важна от всякога. Поради тази причина и трите модела Galaxy Tab S8 са оборудвани с нови функции, които дават възможност за проследяване активността на камерата и микрофона и позволяват незабавно блокиране на достъпа до тях. Серията Galaxy Tab S8 също е защитена от водещата в индустрията платформа Knox Vault на Samsung, която криптира лични данни и предпазва съхраняваните файлове и информация, изолирани от основната операционна система на устройството, за да го защити от атаки. И трите устройства разполагат с интуитивен скенер за пръстов отпечатък, който позволява отключване с едно докосване.

Samsung се ангажира да предостави на своите фенове възможно най-добрата мобилна производителност и изживяване, в следствие на което серията Galaxy Tab S8 ще поддържа до четири версии на OS Android. По този начин милиони потребители на Galaxy могат да увеличат жизнения цикъл на своите устройства, без да се лишават от най-новата сигурност, производителност и други вълнуващи функции, които са част от развитието на Galaxy екосистемата.

Категоричен устойчив дизайн

Galaxy Tab S8 Ultra се предлага в класическото графитено, а Galaxy Tab S8 и Galaxy Tab S8+ в– графитено, сребърно и розово-златно. Samsung изненада своите фенове и с нова клавиатура Tab S8 Ultra Book Cover, която разширява функционалността на Galaxy Tab S8 Ultra с по-широки, осветени клавиши, персонализирани настройки за бърз достъп и регулируеми ъгли на поставяне на устройството. Клавиатурата Book Cover разполага с първокласна, антимикробна полиуретанова кожа и тъчпад със стъклено покритие, който позволява гладко и прецизно използване. Освен това опцията Wireless Keyboard Share може да свърже клавиатурата и със смартфон Galaxy за още по-лесно писане на имейли и водене на записки. 

Samsung следва своята дългогодишна политика за устойчивост и работи върху ограничаването на пластмасата в океаните. Устройствата от серията Galaxy Tab S8 са частично конструирани от рециклирани пластмасови компоненти и преработени рибарски мрежи, захвърлени в океана. Таблетите се предлагат в най-тънката опаковка на Samsung досега, изработена от рециклирана хартия с цел ограничване на отпадъците и вредните емисии. 

Кампания по предварителни поръчки и наличност

Серията Galaxy Tab S8 ще се предлага в цветовете графитено, сребърно и розово златно. 

Кампанията по предварителните поръчки продължава от 09.02 до 24.02.2022 г.  Поръчай Tab S8 Ultra, S8+ или S8 със съответната клавиатура на цената на таблета.*