Samsung стартира кампания „5 години търговска гаранция“ на хладилниците Bespoke

Хладилниците и фризерите Bespoke предлагат разнообразието от комбинации между размери, цветове и текстури, в съчетание с технологии от най-висок клас

Samsung България стартира кампания „5 години търговска гаранция“ на избрани хладилници от иновативната гама Bespoke. Всеки, закупил хладилник или фризер Bespoke, или някой от новите SBS RS8000, или избрани модели от RB34/38 в периода от 1 юни до 31 юли 2021 г., получава 5 години търговска гаранция, вместо стандартните 2 години. Това става само с едно обаждане на безплатната клиентска линия на Samsung и изпращане на фискалния бон/фактурата за покупка и етикета на продукта по имейл на адрес, предоставен от оператора на кол центъра. Кампанията започва по-малко от седмица след старта на продажбите на хладилниците и фризери Bespoke в България. Уредите от гамата Bespoke се отличават с дизайн, който потребителите могат да персонализират, съобразно вкуса си, гъвкавост по отношение на функционалностите и оптимизирана свързаност с други устройства. Новата гама гарантира още повече ефективност относно енергийните ресурси и отговаря на изискванията на потребителите за хигиена и чистота.  

За кампанията

Потребител, закупил избран фризер или хладилник от гамата Bespoke, или някой от новите SBS RS8000, или избрани модели от RB34/38 в периода от 1 юни до 31 юли 2021 г., получава 5 години търговска гаранция за продукта. Документите за гаранцията трябва да бъдат предоставени от продавача при покупката, като допълнителната гаранция е валидна въз основа на следните документи: фискален бон/фактура и гаранционна карта, получени при покупката, както и регистрация на удължената гаранция в рамките на 30 календарни дни от датата на покупката чрез обаждане на тел. 0800 111 31. За да се възползва от допълнителната гаранция, потребителят трябва да регистрира удължената гаранция в рамките на 30 календарни дни от датата на покупката, посочена във фискалния бон/фактурата, на телефонен номер: 0800 111 31 (безплатно обаждане), както и да изпрати фискалния бон/фактурата за покупка и етикета на продукта по имейл на адрес, предоставен от оператора на кол центъра.

За гамата хладилници и фризери Bespoke

Хладилниците и фризерите от гамата Samsung Bespoke се отличават с модулен дизайн с избор от стилни цветове и материали, за да паснат идеално в интериора на твоя дом. Гъвкавите комбинации и конфигурации са адаптивни спрямо вкуса, начина на живот, семейното положение, вида на домакинството. Можеш да започнеш с един панел и да добавиш по всяко време нов Bespoke модул, вместо да сменяш този, който вече имаш, като ефективно удължаваш жизнения цикъл на уреда.

Хладилниците и фризерите от гамата Samsung Bespoke се характеризират с технологии от най-висок клас. Сред тях са, например:

  • Дигиталният инверторен компресор автоматично регулира собствената си скорост, съобразно нуждата от охлаждане. С ниво на шум едва 35 dB (B), той е по-тих дори от обществена библиотека. Компресорът отговаря и на най-новите енергийни разпоредби, като използва до 50% по-малко електроенергия. Наслаждавай се на по-малко шум и по-голяма енергийна ефективност, които идват и със сертификат за работа в продължение на 21 години, подкрепен от 10-годишна гаранция. 
  • С натискането на един бутон системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти или любимите ти напитки. Power Freeze пък изпраща силна струя изстуден въздух във фризера. Това върши чудесна работа за замразяване или стягане на замразена храна и приготвяне на лед.
  • Optimal Fresh + предлага максимална гъвкавост при съхранение. Кутията Optimal Fresh + може да се използва като чекмедже или да се раздели на две зони с различна температура. Лявата част е по-студена, така че месото и рибата остават свежи два пъти по-дълго. Дясната пък съхранява свежестта на плодовете и зеленчуците.

Технологията SpaceMax използва специална изолация, която позволява стените на хладилника да са много по-тънки, без компромис с енергийната ефективност. Така имаш повече място за съхранение, без увеличаване на външните размери.

Благодарение на Humidity Fresh + запазваш по-дълго оригиналната текстура и вкус на малотрайните храни. Просто настрой степента на влажност в чекмеджето Humidity Fresh +, като завъртиш контролния бутон. То създава идеалната среда за съхранение на различни плодове и зеленчуци, така че да останат хрупкави, свежи и сочни.

Чрез технологията Metal Cooling металната плоча, металният рафт и плоският метален канал задържат студа в хладилника, и помагат за възстановяване на зададената температура, когато затвориш вратата. Освен това, изглеждат стилно и лесно се почистват с кърпа.

Лесен достъп до продуктите в дъното на хладилника – понякога е трудно да намериш продукта, който търсиш, защото останалите го закриват от погледа. Плъзгащият се рафт решава елегантно този проблем – сега можеш да подреждаш по-ефективно и да разместваш по-лесно съхраняваните продукти, както и да имаш бърз достъп до тези, които се намират в дъното и ъглите на хладилника. Край с „мъртвите зони“.

Системата Twin Cooling Plus оптимизира температурата и влажността във вътрешността на хладилника и фризера, като използва система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения ѝ вкус и аромат и предотвратява смесването на миризми.

Пълните условия на кампанията можете да намерите на: http://samsung.com/bg/terms-5-years-warranty/ 

За повече информация за всички участващи продукти в кампанията „5 години гаранция“, както и наличности при търговските партньори на Samsung, моля посетете: 

https://www.samsung.com/bg/refrigerators/all-refrigerators/?5-years-warranty