Samsung увеличава 5G портфолиото си с Galaxy A22 5G, мощно устройство на достъпна цена

Супер бързо 5G устройство с 90Hz дисплей за визуално изживяване без прекъсвания,  създаден за динамичното ежедневие

Samsung Electronics Co., Ltd. представя Samsung Galaxy A22 5G, най-новия смартфон с 5G. Galaxy A серията е създадена, за да направи иновативните продукти на Samsung по-достъпни за още по-широка аудитория. С високо качество на екрана, което допълва потребителското изживяване при стрийминг в интернет и гейминг, и многофункционална камера, Galaxy A22 5G е мощно устройство на невероятна цена. С разнообразие от атрактивни цветове, семпъл и удобен дизайн, Galaxy A22 5G допълва увеличаващото се 5G портфолио на Samsung.

„Galaxy A22 5G е свидетелство за политиката на Samsung да предлага устройства на достъпни цени, като същевременно не прави компромис с качеството“, коментира Мария Синигерова, Маркетинг мениджър на Samsung България. „Той се отличава както с впечатляващ дисплей, така и със супер бърза 5G свързаност, и всичко това – на отлична цена. Устройството предоставя на потребителите скорост и ефективност от следващо поколение, наред с различни технически функционалности, с които те да дадат израз на емоциите и креативността си. Galaxy A22 5G е естествено продължение на Galaxy A серията”.

Завладяващо визуално изживяване, благодарение на 5G

Galaxy A22 5G, благодарение на по-бързата 5G свързаност, променя начина, по който потребителите извършват ежедневните си задачи. С оптимизирана свързаност в реално време притежателите на A22 5G са още по-ефективни в работа си. Galaxy A22 5G може да се похвали с 6,6-инчов FHD+ Инфинити-V дисплей, екран с висока разделителна способност и 5G свързаност за завладяващо визуално изживяване, което ви позволява да се наслаждавате на любимото си съдържание без прекъсвания. Galaxy A22 5G обогатява стрийминг и гейминг изживяването с честота на опресняване от 90 Hz и батерия с обем 5000 mAh. Тези предимства осигуряват възможност за продължително пълноценно използване без презареждане.

Улови мига

Galaxy A22 5G е снабден с многофункционална камера, която ти помага да уловиш всичко около себе си, веднага щом го видиш. С 48-мегапикселова основна камера, 5-мегапикселова ултраширока камера, 2-мегапикселова камера за дълбочина и 8-мегапикселова предна камера можеш лесно да правиш снимки и селфита като професионалист.

Проектиран за теб

Galaxy A22 5G се предлага в различни цветове (сиво, бяло и виолетово), за да избереш вариант според стила и вкуса си. В комбинация с хармонична симетрична форма и заоблени удобни ръбове, устройството пасва идеално в ръката ти. С допълнителни функции като One UI Core 3.1, Galaxy A22 5G е проектиран така, че да бъдеш продуктивен и креативен всеки ден.

Наличност

Galaxy A22 5G ще се предлага в България през месец юли в цветове сиво, бяло и виолетово на цена от 489 лв. 

За повече информация за новите модели на компанията от Galaxy A серията, можете да следите информацията на https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-a-series/