Отстъпки до 100 лв. на избрани смарт устройства Xiaomi в онлайн магазина на Vivacom

До края на юни или до изчерпване на количествата в онлайн магазина на Vivacom се предлагат смарт устройства Xiaomi с отстъпка от редовната цена до 100 лв. Потребителите могат да избират от голямо разнообразие от умни устройства – смартфони, смарт часовници, скутери, робот прахосмукачки и други смарт устройства за дома, спрямо своите нужди и предпочитания.

От смартфоните с отстъпка могат да бъдат закупени 5G моделите на марката Xiaomi  – Mi 10T Pro и Xiaomi Mi 11 Lite, и двата идващи в комплект със спортната смарт гривна на Xiaomi – Mi Smart Band 5. Устройствата са съвместими с 5G мрежата на Vivacom, което позволява на потребителите да се насладят на предимствата на мрежата от пето поколение. Моделите обединяват висока производителност, детайлна камера, голям дисплей и стилен дизайн.

С отстъпка се предлага и бюджетният телефон на Xiaomi – Redmi 9А. Той разполага с мощна батерия с капацитет 5000 mAh, 13 МР основна камера с изкуствен интелект и идва в комплект със стъклен протектор Glass Armor Mi.

В настоящата онлайн промоция е включен и новият смарт часовник на марката Xiaomi Mi Watch. Той има заоблен дизайн, 1.39-инчов АМОLЕD дисплей с 2.5D извитo cтъĸлo. Може да проследява нивото нa caтypaциятa нa ĸиcлopoд в ĸpъвтa, както и качеството на съня и нивото на стреса, а чрез PPG сензора, проследява и сърдечния ритъм. Смарт часовникът има вградени над 117 тренировъчни режима и е водоустойчив до 50 мeтpa дълбoчинa.

От смарт устройствата за дома клиентите могат да закупят робота прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop и овлажнителя за въздух Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier. Роботът е подходящ както за сухо, така и за мокро почистване, издържа до 90 минути работа и е незаменим помощник в поддържането на чистота в домакинството. А Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier, освен че овлажнява въздуха, има и антибактериално действие.

В промоцията е включен и електрическият скутер на Xiaomi – Mi Electric Scooter 1S, който издържа 30 км пробег и се зарежда за 5 часа.

Смарт устройствата Xiaomi, част от настоящата промоция в онлайн магазина на Vivacom, могат да бъдат открити тук.