Днес Samsung стартира официално продажбите на новите Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4, както и на смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch5 и Galaxy Buds2 Pro

Със своето четвърто поколение, серията Galaxy Z продължава да променя стереотипите, за да предложи нови, впечатляващи възможности за употреба, които улесняват ежедневието

Днес Samsung стартира официално продажбите в България на Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4, както и на смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch5  и Galaxy Buds2 Pro, които компанията представи само преди две седмици в рамките на глобалната премиера Unpacked. Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4 имат многофункционален дизайн, осигуряват нови възможности за персонализация и предлагат подобрена производителност. Със своето четвърто поколение, серията Galaxy Z продължава да променя стереотипите, за да предложи нови, впечатляващи възможности за употреба, които улесняват ежедневието. Samsung успешно трансформира тази категория от радикално иновативен проект към популярна линия масови устройства, на които се радват милиони хора по света. Сгъваемите устройства стават широко разпространени и имат все по-солидни позиции на смартфон пазара.

Galaxy Z Flip4 надгражда успеха на сгъваемия дизайн на Samsung, като добавя нови ключови характеристики, включително подобрено изживяване с камерата, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация, като запазва неговата ултра компактност. Galaxy Z Fold4 дава нови възможности на потребителите, като осигурява най-пълноценното смартфон изживяване на Samsung до момента и предлага новаторски дизайн, изключителен дисплей и мултитаскинг функционалности на нивото на компютър, допълнени с подобрени технологии в камерите и мощен процесор. С Armor Aluminum покритие по рамките и пантата, както и ексклузивното Corning® Gorilla® Glass Victus®+ покритие на външния екран и задния панел, Z Flip4 и Z Fold4 са най-здравите сгъваеми устройства до момента. Издръжливостта на основния екран се подобрява и благодарение на оптимизираната структура на покритието, която помага да се намалят повредите от външни удари. Освен това, както Z Flip4, така и Z Fold4 са снабдени с IPX8 сертификат за водоустойчивост. И двете устройства разполагат с мощния процесор Snapdragon® 8+ Gen 1.

Galaxy Z Flip4 e мобилното устройство за потребителите, които търсят различни начини дадат израз на креативността си и да уловят света около себе си. Благодарение на FlexCam можеш да правиш снимки от всеки ъгъл, а ръцете ти остават свободни: позиционираш телефона си, където е най-подходящо, и снимаш групови кадри, селфита и видеоклипове с разнообразни гледни точки и реалистични детайли — дори директно в приложенията на любимите ти социални мрежи. А през обновения 1,9-инчов преден екран на телефона можеш да управляваш още повече приложения и функционалности.

 

Galaxy Z Fold4 се отличава с изключителна мощност и продуктивност, които се побират в джоба. Благодарение на оптимизирания хардуер и софтуер Galaxy Z Fold4 на практика предлага възможности за мултитаскинг, които обединяват предимствата на смартфон и персонален компютър в едно. И в същото време устройството подпомага баланса между работни ангажименти и личен живот – можеш да пренесеш работните задачи, времето за удоволствие и времето, отредено за приятели и семейство, в едно мобилно устройство, и да „превключиш“ в правилния за теб момент.

Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro подпомагат и усъвършенстват индивидуалните потребителски навици за здравословен начин на живот с помощта на интуитивни данни за различни показатели за моментното физическо състояние, високотехнологични възможности и още по-мощни характеристики. Galaxy Watch5 разполага с подобрени функции, които потребителите ползват на ежедневна база, а Galaxy Watch5 Pro – най-новото попълнение в Galaxy Watch серията – е най-издръжливият и най-многофункционалният часовник на Samsung досега. Тези нови устройства са заявка към потребителите, че техните желани резултати и лични цели могат да са постижими и именно Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro са устройствата за това.

Към екосистемата на Samsung Galaxy се присъединяват Galaxy Buds2 Pro – най-новите слушалки на Samsung, които осигуряват всепоглъщащо безжично аудио изживяване с нов, компактен дизайн и лесно свързване, което перфектно подхожда на всеки аспект от модерния живот. Наслаждавай се на любимата си музика с превъзходен Hi-Fi 24bit звук с висок динамичен обхват, за да се чувстваш истински свързан с това, което слушаш и да го чуваш кристално ясно. Специален кодек на Samsung позволява качествено прехвърляне на музикалния сигнал без прекъсване, а новият коаксиален двупосочен говорител прави звука по-богат от всякога. Новият компактен, ергономичен дизайн прави слушалките с 15% по-малки. Същевременно те прилягат стабилно в ухото ти и формата им не позволява да се разместват, което ги прави перфектният ти спътник в спортните занимания. Приемай обаждания в движение с едно докосване, докато мощното активно шумопотискане ти помага да заглушиш околния шум и да чуваш по-добре.

Цени и наличности

От 26.08.2022 г. Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4, както и смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch5  и Galaxy Buds2 Pro се предлагат в търговската мрежа и мобилните оператори. Galaxy Z Flip4 се предлагат в цветовете Bora лилаво, Графит, Розово златно и Небесносиньо. Galaxy Z Fold4 и неговият Standing калъф със стилус се предлагат в цветовете Графитено зелено, Капучино и Мистично черно.

 

Препоръчителните цени на устройствата започват от 2,149 лв. за Galaxy Z Flip4 (128GB),  2,249 лв. (256GB) и 2,499 лв. (512GB). Galaxy Z Fold4 идва на препоръчителна цена от 3,499 лв. (256GB) и 3,749 лв. (512GB).

 

Слушалките Galaxy Buds2 Pro са на препоръчителна цена от 449 лв.

 

Galaxy Watch5 се предлага в различни вариации на цветове и размери: голямата 44мм версия е в Графит, Сапфир и Сребристо, а малката 40мм версия е в Графит, Розово златно и Сребристо с каишка в цвят Bora лилаво, която перфектно се съчетава с новия Galaxy Z Flip4. Galaxy Watch5 се предлага на стартова цена от 579 лв. за Bluetooth версията и 679 лв. за LTE версията.

 

Galaxy Watch5 Pro се предлага в цветовете Черен титан и Сив титан с 45мм дисплей на стартова цена от 899 лв. за Bluetooth версията и 999 лв. за LTE версията.