Неустоимата пролетна двойка – Samsung Galaxy S21 и Galaxy Buds+ на цената на избрания смартфон от серията

Samsung България стартира пролетна кампания със специално предложение за моделите от серията Samsung Galaxy S21. За периода от 10 до 23 май всеки, закупил Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+ или Galaxy S21 от основните търговски партньори на Samsung, получава смартфона си в комплект със слушалките Samsung Galaxy Buds+, на цената на избрания смартфон от серията. В селекцията на пролетната кампания са включени устройствата от най-висок клас – серията Galaxy S21, представената през януари 2021 г., както и Galaxy Buds+ в елегантно черно.

Любимите телефони от серията Galaxy S21 в палитра от цветове и възможности

Серията Samsung Galaxy S21 се отличава с оптимизирана камера с модерен дизайн. Благодарение на иновативния режим Director’s View и Single Take модуса, не изпускаш нито един важен момент или гледна точка. Трите нови модела от семейството на Galaxy разполагат с впечатляващ дисплей със скорост на опресняване 120Hz. Наслаждаваш се на света около себе си, независимо дали преглеждаш снимките от последната си разходка из природата или видео, запечатало моменти с любимите ти хора. Серията предлага още повече мощност за ефективност при работа и издръжлива батерия. 

Сред елементите на дизайна е изцяло новият, впечатляващ корпус на системата от камери, който елегантно се слива с металната рамка на смартфоните. 6,8-инчовият Galaxy S21 Ultra се предлага в „Загадъчно черно“ и „Загадъчно сребърно“. Моделът Galaxy S21 с 6,2-инчов дисплей е създаден за тези, които обичат лекия компактен дизайн, а Galaxy S21+ – с 6,7-инчов екран, е в „златната“ среда. Цветовете, в които се предлага S21+, са „Загадъчно черно“, „Загадъчно сребърно“ и „Загадъчно лилаво“ , а Galaxy S21 – в „Загадъчно лилаво“, „Загадъчно розово“, „Загадъчно бяло“ и „Загадъчно сиво“.

Със серията Galaxy S21 улавяш всеки един момент, независимо от избора си

Серията Galaxy S21 предлага многофункционални камери с атрактивен дизайн. Чрез подобрената 8K Video Snap функция избираш кристално чисти изображения от 8K видео кадрите. Така можеш да заснемеш цялото действие и да получиш забележителни статични кадри всеки път, когато поискаш. Без значение колко динамични или неблагоприятни са условията, със Super Steady видео кадрите ще бъдат гладки – Super Steady режимът автоматично оптимизира процеса с 60fps запис при FHD резолюция. Новият режим Director’s View позволява да се превключи и да се избере най-добрият кадър, за да може потребителят да разкаже историята от най-добрата гледна точка. Заснемането на видеата може да става едновременно с предната и задната камера, а в рамките на Vlogger Mode потребителят може да реагира в реално време, наблюдава кадрите в привю, да променя ъгъла, да приближава или разширява полето на заснемане – и всичко това без да се губи нито един важен момент.  Със силата на Изкуствения интелект, популярната функция Single Take позволява заснемане на различни статични и видео формати с едно докосване. Режимът е оптимизиран с нови настройки за още по-професионален резултат, като например Highlight Video и Dynamic Slow-Mo, чрез които можеш да се съсредоточиш върху най-завладяващите моменти.

Слушалките, с които ще преоткриеш света

Galaxy Buds+ са перфектно допълнение към серията Galaxy S21 и пасват отлично в екосистемата на Samsung, благодарение на възможността за бързо и лесно свързване. Galaxy Buds+ са безжични слушалки с двупосочен високоговорител, доставящи звук от AKG с богати високи тонове и дълбок бас, адаптивна 3-микрофонна система за кристално чисти разговори и дълготраен заряд на батерията – всичко това за първокласно аудио изживяване. Богатото и естествено звучене е допълнено с двупосочната динамична система от говорители и подсиления драйвър на Galaxy Buds+. Мощният бас и чистите високи тонове ще те накарат да се потопиш в ритъма, където и да си.

Механизъм на кампанията

За периода до 23 май всеки, закупил Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+ или Galaxy S21 от основните търговски партньори на Samsung, ще получи своя смартфон в компанията на слушалките Samsung Galaxy Buds+ в черен цвят.  Кампанията се осъществява от официалните търговски партньори на Samsung в съответствие с тяхната политика. Кампанията важи до изчерпване на количествата.  

Повече информация за пролетната кампания на Samsung можете да намерите тук:

https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s21-5g/buy/