До края на април iPhone 12 и iPhone 12 mini са на специални по-ниски цени във Vivacom

Смартфоните на Apple – iPhone 12 и iPhone 12 mini се предлагат на нови по-ниски цени в магазините и онлайн на сайта на Vivacom. Ценителите на марката могат да направят своя избор между всички варианти на моделите, спрямо нуждите си, в комбинация с план Unlimited.  

Флагманът iPhone 12 се отличава със Super Retina XDR дисплей от край до край, за още по-завладяващо изживяване на картината, а iPhone 12 mini съчетава цялата технология на iPhone 12 в по-малък, възхитително компактен размер, като продължава да предлага достатъчно голям 5.4-инчов дисплей от край до край. Моделите използват специален проектиран от Apple A14 Bionic чип, който е най-бързият чип в смартфон, а предпазното стъкло Ceramic Shield е големият скок в издръжливостта им. iPhone 12 и iPhone 12 mini са съвместими с 5G мрежата на Vivacom. Моделите работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM.

Впечатляващите смартфони, които се отличават и с несравнима нова системи от камери и изцяло нов красив дизайн, ще бъдат на специални по-ниски цени до 30 април. А потребителите могат да избират между свежите цветове на бял, син, зелен, червен и черен.

Повече информация за моделите iPhone и новите мобилни планове Unlimited на VIVACOM може да видите тук.