Модата, високите технологии и музиката се събират за впечатляващо шоу в София

Площад „Александър Невски“ ще е идеалното място за жителите и гостите на София в топлата и приятна вечер на 10 юли от 20:00 часа, където ще могат да посетят напълно безплатно модното и музикално шоу на Samsung България и Just Cavalli.

Това е втората поредна година на Samsung Fashion Show, като събитието този път е още по-специално. То ще комбинира актуалната висша мода, най-новите високи технологии и музиката на популярни български изпълнители.

През 2024 г. Samsung Fashion Show става и още по-мащабно. Samsung ще построи 35-метрова сцена за събитието, на което ще ни представи непоказвани досега модели на Just Cavalli, както и предложения от новата колекция Есен/Зима 2024 на световния моден бранд.

Колекцията съчетава бляскавия и спортен стил, като е с акцент за удобното и атрактивно градско улично облекло, мотивирано от натуралните цветни тонове. Облеклата, които са вдъхновени от пустинни пейзажни тонове, зелени нюанси, тропическите джунгли и океаните, денима и ще бъдат представени от модели на модна агенция „Визаж“.

Красота и технологии в едно

Посетителите на събитието ще са и сред първите в света, които ще могат да видят на живо най-новите сгъваеми смартфони на Samsung. Устройствата ще дебютират официално по-рано на същия ден на световно събитие в Париж. Очакваме те да ни покажат и напредъка на Samsung в технологичния дизайни новостите на изкуствения интелект Galaxy AI.

Само няколко часа след своята премиера във френската столица, новите сгъваеми смартфони ще са звездите в центъра на нощна София. Те ще бъдат основен акцент на шоуто, което ще ни покаже, че смартфоните са както полезни за работа и забавления, така и могат да допълват идеално облеклото за всеки повод и стил.

Samsung Fashion Show започва на 10 юли от 20 ч., като включва и концерт с изпълнения на Васко Василев и група „Ъпсурт“. Специални гости на събитието са още главният дизайнер на Just Cavalli Даниеле Ломбардо и главният изпълнителен директор на Roberto Cavalli Серджо Ацолари.

Събитието се организира в сътрудничество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева, които също допринасят за превръщането на този ден в незабравимо модно изживяване, което ще се помни дълго.

Модният спектакъл е част и от партньорството на Samsung България със Столична община за каузата „Ходенето е модерно“, която има за цел да насърчи активния и природосъобразен начин на живот.

Централната локация на Samsung Fashion Show пред катедралата „Св. Александър Невски“ е избрана не само заради красивото място, но и за максимално удобно придвижване с възможно най-ниски и дори нулеви емисии – цел както на общината, така и на Samsung и Just Cavalli. Всички жители и гости на София могат да посетят събитието, входът е свободен, а началото е от 20 ч.