Give me 5: петте най-добри предложения за мен от Samsung

Докато работих със свръхбързия 5G на Galaxy Z Fold5 ми хрумна да изброя мислено в главата си кои са петте най-добри предложения на Samsung тази година, лично за мен. Без да ги класирам, тъй като това е невъзможно, просто да ги отделя в един фолдър в главата ми. Бях убеден, че ще е нелека задача, но все пак, да видим:

 


1
Нарочно започвам по този начин, тъй като, когато оставя телефона си вечер, мигновено преминавам на кино вълна. Новият The Freestyle 2nd Gen. Full HD преносим проектор на Samsung е с удивително елегантен дизайн, върши цялата кино работа на света, нося го навсякъде със себе си и мисля, че това е една от най-смислените ми покупки за годината. Качеството на проектора е впечатляващо, всеки път, където и да съм, получавам екран до 100 инча, като по този начин превръщам всяко пространство в уникален киносалон. Повярвайте ми, когато отида на гости, извадя го от чантата си и инсталирам за секунди, ефектът е уау. Разбира се, няма никакви компромиси с картината и резултатът е Full HD / PurColor / HDR — резолюция като никоя друга, живи и експресивни цветове.
2
Сега вече става трудно. Ще започна с нещо, с което работя по-малко, тъй като през повечето време използвам Galaxy Z Fold5. Но когато пътувам с по-малко неща, карам мотор например, искам да имам всичко в едно малко устройство — от забавление до кредитна карта, да оптимизирам максимално нещата, които нося със себе си, мощна производителност, подобрена батерия, нов процесор и безброй софтуерни възможности, върхово постижение в областта е Galaxy Z Flip5. Точно това супер секси устройство е толкова ултимативно впечатляващо, че просто се превръща в абсолютно достатъчно и незаменимо. Има и още нещо — когато го поставя на масата например, то е много функционално, дори само заради новият външен дисплей Flex Window, който е 3,78 пъти по-голям от предишното поколение. Дори при затворен телефон, този телефон върши чудеса.
3
Като говорим за смартфони, разбира се, моята работна машина се нарича Galaxy Z Fold5. Ако има едно нещо, без което не мога, за да свърша бърза работата си, и това е удобен и работещ съвършено мултитаскинг. Съчетан с големия екран, този смартфон е феноменално решение за постигане на върхова ежедневна производителност. В допълнение към това — точно в този смартфон има изцяло подобрен Taskbar, който ми позволява много лесно да превключвам между често използваните приложения. Кой би предположил, че ще ползвам много и drag and drop функцията, наистина не знаех, че работи толкова добре. Трябва да призная, че използвам химикалка за бележки на лист хартия, но откакто разбрах и изпитах многобройните възможности на S Pen не се разделям с него. Новият и компактен S Pen Fold Edition улеснява толкова много воденето на бележки, особено ефективно върху готови файлове в реално време, за да отбележа грешки и неточности или да акцентирам върху определено съдържание. След това е лесно — изпращам веднага на останалите и всичко работи безотказно.

4
Както казах, не по ред, нито по важност, поставям новите модели от серията Samsung Galaxy TabS9. Това са GalaxyTabS9, GalaxyTabS9+ и GalaxyTabS9Ultra. В работата си, в презентациите си, на път често използвам таблет. Удивителен е, когато имаш среща с клиенти. Също толкова полезни са таблетите при срещи с приятели, когато разглеждате нови мотори например, както се случи при мен снощи. Признавам, че и тук — когато става дума за креативност и работа — първото, което ми хрумва, е новият S Pen. Той е включен в комплекта и също така прилепва магнитно на гърба на всички модели. Прилепването помага да бъде винаги с вас, но и това е начинът да се зареди. Нивото на контрол е толкова удивително прецизно, че няма как да не се влюбите в него. Ако в компанията има някой, който може да рисува, гарантирам, че ще направи чудеса на вашия таблет.

5
И на пето място в мислите ми са телевизорите от гамата на Samsung. Няма да навлизам в подробности, нито ще избирам конкретен модел, защото това зависи от толкова много неща — място в дневна, място в кухнята, място в спалнята, място на вилата, големина на апартамента, купища още неща. Ще кажа само едно. Телевизорите на Samsung са интегрират безотказно с всички други устройства и част от една интелигентно функционираща екосистема. Няма
по-важно от това.