През обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra: първа изложба с мобилни фотографии

Samsung България представи изложбата „Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra“. Компанията обедини усилията и креативността на 12 от най-популярните и влиятелни личности в дигиталното пространство в България в изложбата „Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra“.

В рамките на откриването в галерия „VIVACOM ART HALL Oborishte 5“ бяха  представени 20 фотографии, заснети с Galaxy S23 Ultra.

През годините Samsung изгради #teamGalaxy – партньорства с обществени личности, които са синоним за успех в различни сфери на живота.  Пресечната точка между тях е стремежът им да бъдат ефективни в работата си и постоянно да са свързани със света около себе си, благодарение на своето мобилно устройство Samsung Galaxy. Изложбата дава израз на страстта към мобилната фотография и възможност за авторите да споделят свои моменти и вдъхновение, уловени със Samsung Galaxy S23 Ultra.

Авторите са: Александра Богданска, Ангел Захаринов, Калоян Димитров – Ballan, Бони Бонев, Галя Симеонова, Георги Величков, Красимир Матаров, Даниел Петканов, Гери Петкова, Звезделина Цолова и Калоян Христов (Mint.Stories), Денислав Димчев (The Boxing Antelope), Теа Минкова. Всяка фотография в изложбата е придружена от кратка история на автора, описваща вдъхновението зад кадъра. Куратор на изложбата е Деница Гергова. 

#teamGalaxy обединява най-голямото общество от фотографи, видеографи, създатели на съдържание за социални мрежи, инфлуенсъри и популярни личности в дигиталната среда на България. Всеки един от тях сам по себе си има различен начин на изразяване на база на неговата професия и лайфстайл. Именно затова съвсем естествено решихме да ги предизвикаме да ни разкрият частици от своя личен свят през обектива на Galaxy S23 Ultra. Дадохме им пълна свобода на интерпретация. Резултатът са ексклузивните кадри, които редят пъзела на изложбата – пъзела на #teamGalaxy. Кои са специалните моменти в света на авторите на изложбата решават те. Благодарение на невероятните камери на Galaxy S23 Ultra запечатаните емоции са с перфектно качество на изображенията – качество, достойно за експозиция в галерия“, коментира Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България. 

Изложбата в галерия „VIVACOM ART HALL Oborishte 5“ продължава до 16 юни. Работното време на галерията е всеки делничен ден от 11:00 до 18:30 ч. Чрез събраните от продажбата на авторските фотографии средства, ще се засадят дръвчета из цялата страна в партньорство с Gorata.bg