Samsung представя Life Unstoppable: „Домът на изненадите“, впечатляващо виртуално изживяване с екосистемата на Samsung

Успешната поредица Life Unstoppable отваря нова страница в света на сторителинга и забавлението с обиколка из „Дома на изненадите“, в която технологиите на Samsung оживяват както никога досега.

На 12 октомври в Лондон Samsung Electronics Co, Ltd. представи в рамките на виртуалното събитие Life Unstoppable 2021 своето портфолио от следващо поколение иновации. Тази година компанията отведе аудиторията на виртуална обиколка из „Дома на изненадите“ – цветно приключение, стилизирано във формата на кратък филм.

Домове ни са неделима част от нашето ежедневие през последните 18 месеца. Те се превърнаха в училища, офиси, фитнес зали и места за забавление. Прекарахме много време между четирите стени на нашите домове, но всъщност голяма част от потребителите имаха нужда да се абстрахират от забързания живот, да останат вкъщи и да презаредят. Life Unstoppable има за цел да вдъхнови потребителите, които имат нужда да вдъхнат нов живот в домовете си, с помощта на технологични иновации и продукти, с които отново да „влязат в играта“. 

Life Unstoppable: „Домът на изненадите“ представя историята на семейство от напълно различни имагинерни герои. Зрителите участват в обиколка на дома на семейството и стават част от ежедневието им. Този виртуален тур демонстрира начините, по които свързаната екосистема от устройства на Samsung позволява на всеки един герой от семейството да даде свобода да своята креативност, страст и вдъхновение.

Life Unstoppable: „Домът на изненадите“ е първата по рода си концепция във формат на филм, която представя технологиите по неповторим начин. Във виртуалния тур из „Дома на изненадите“ потребителите преминават през шест различни стаи. Във всяка една от тях е разположена екосистема от свързани устройства на Samsung, които работят в абсолютна синергия – от екрани на мобилни устройства, които се сгъват и разгъват, през впечатляващи телевизори, които отвеждат потребителите в друга реалност, и домакински уреди, които ще те вдъхновят да се захванеш с не дотам любимите ти домакински задължения. 

„В Samsung създаваме иновации, които надхвърлят очакванията на хората. От телефони със сгъваеми екрани, до телевизори, които се превръщат в произведения на изкуството, когато са изключени, до перални машини, които щадят ресурсите на планета, използвайки само необходимото време, препарат и вода. С „Дома на изненадите“ Samsung демонстрира как свързаността между устройствата създава сама по себе си иновации, които правят живота на потребителите по-необикновен от всякога“, коментира Бенджамин Браун, главен маркетинг директор на Samsung  Европа.

Най-запомнящите се продукти на Samsung от тази година са под светлините на прожекторите в „Дома на изненадите“. Те са представени  от основните посланици на марката и ексцентричното Unstoppable семейство: Gym-Buff Dad, Rockstar Mum, Magician Archie, Superstar Chef Evie and former Lucha-Libre Wrestler Gran. 

Аудиторията става свидетел на необикновени сцени, които показват в пълнота  възможностите на новите продуктите на Samsung: 

Игра с пространството

Почти магическата модуларност на хладилника Bespoke оживява, когато начинаещата шеф-готвач Evie се оказва без никакво пространство в хладилника си преди празничната семейна вечеря. Изненадващо за нея, нейният брат, който е магьосник, внезапно добавя още един модул към хладилника за още повече място за съхранение за продукти. 

Снежната торта и тайфунът от бъркотия в кухнята

Семейство Unstoppables поставя Samsung Jet на изпитание, когато Evie се вдъхновява и създава снежна торта, която причинява зимна бъркотия в кухнята. Може ли Samsung Jet да се справи с топлината или с липсата на такава? 

Директно във филма 

По време на филмова вечер семейство Unstoppables влиза директно в епицентъра на случващото се с лайфстайл прожектора на Samsung – The Premire и саундбарът Q800. Благодарение на завладяващото качество на картината и звука забавлението е гарантирано, а смехът и сълзите са неизбежни. 

Баща победител

Гейминг мониторът Samsung Odyssey G75NA дава значителна преднина на бащата в състезанието. Той повежда отбора си директно към победата благодарение на динамично извития екран, който му позволява да изпълни напълно своите бойни планове.

Изгубена в музиката

Майката е потопена в любимите си музикални изпълнения с впечатляващия Neo QLED телевизор и саундбара Q950, които се присъединяват към портфолиото аудио-визуални продукти от най-висок клас. Заедно с тях са и любимите на всички лайфстайл телевизори, сред които The Serif и The Frame. Но тъй като в „Дома на изненадите“ е пълно с изненади, чрез Google Duо тя стартира видеовръзка за секунди с най-добрата си приятелка. Това, което е нужно след това, е само да остави своя Galaxy Z Flip3 във Flex режим и да стартира своето музикално парти в домашни условия. 

Рокендрол звезда

Bespoke AirDresser позволява на майката да почисти любимото си рокерско яке по най-щадящия начин с помощта на пара. Щом якето вече е като ново, тя е напълно готова да посрещне специалния гост на семейството по-късно същата вечер.

Второто издание от поредицата Life Unstoppable обединява сторителинга и забавлението в интерактивно дигитално изживяване, което съчетава редица холивудски и дигитални техники, за да постави зрителите в сърцето на разказа. Добавените интерактивни слоеве дават възможност на аудиторията да се ангажира с филмовото приключение в реално време, създавайки уникално изживяване, подкрепено от творческото използване на технологиите.

Открий скритите таланти на членовете на семейство Unstoppables и възможностите на екосистемата на Samsung в цветния и завладяващ формат Life Unstoppable: „Домът на изненадите“, от 18 октомври в 12:00 ч. на:www.samsung.com/bg