Samsung стартира продажбите на Galaxy A22 5G – телефон от следващо поколение със супер мощна скорост

Мощната 5G свързаност на Galaxy A22 5G е перфектно допълнение към иновативните технологии и многофункционалната четворна камера 

На 1 юли 2021 г. Samsung Electronics Co., Ltd. стартира продажбите в България на най-новия смартфон от А серията на Galaxy – Galaxy A22 5G, както и в LTE версия. Отличителен белег на тази линия е оптималната ефективност и качество на устройствата в съчетание с достъпна цена. Подобреният дисплей и многофункционалната тройнакамера допълват 5G мощността на телефона и го правят изключително атрактивно предложение за модерните активни потребители.

Galaxy A22 5G
5G скорост към твоето смартфон изживяване

Благодарение на своята 5G свързаност, Galaxy А22 5G променя начина, по който преживяваш и споделяш съдържание – от гейминг и стрийминг без накъсване до ултрабързо споделяне и изтегляне на материали от интернет пространството. Тази оптимизирана скорост ще направи притежателите на устройството по-ефективни във всичко, което правят в своето ежедневие и в работните си задължения.

Модерен ергономичен дизайн и впечатляващ екран

Ергономичният дизайн на Galaxy A22 5G изглежда стилно, но в същото време допринася за удобството при употреба. Освен с модерен корпус, който приляга комфортно в ръката и осигурява лесна навигация, телефонът може да се похвали с 6,6-инчов FHD+ Инфинити-V дисплей с висока разделителна способност. Благодарение на честотата на опресняване от 90Hz и технологията Real Smooth, потребителите ще се наслаждават на плавна картина без накъсване, независимо от съдържанието, което се преглежда.

Galaxy A22 5G
Камера за всякакви ситуации

Galaxy А22 5G е снабден с три задни камери: 48MP основна камера, която осигурява прецизен фокус на всеки кадър и оптична стабилизация на изображението. Камерата за дълбочина с 2MP позволява индивидуална регулация на дълбочината на рязкост и настройка на фокуса за висококачествени портретни изображения  А подобно на човешкото око, 5MP ултраширокоъгълната камера заснема изображение от 123 градуса, добавяйки богата перспектива към всеки кадър. Предната камера позволява създаването на качествени изображения с помощта на 8MP и функцията за замъгляване на фона и акцентиране върху теб.

Енергия и спокойствие по всяко време

С допълнителни функции като One UI Core 3.1, Galaxy A22 5G е проектиран така, че да бъдеш продуктивен и креативен всеки ден. Oсемядреният процесор и 4GB RAM осигуряват бърза и ефективна работа с всякакви приложения. Батерията с капацитет от 5000 mAh осигурява спокойствие и комфорт, а за още по-голяма сигурност телефонът е снабден и с 15W адаптивно зарядно. С интерактивната диагностика и оптимизация, осигурена от Samsung Members, потребителите имат възможност да настроят производителността на устройството и да получат навременна помощ за решаване на възникнали проблеми.  Вътрешната памет е с капацитет до 128GB, като има опция за добавяне на още до 1 TB допълнително място съхранение с MicroSD карта.

Наличност

От  тази седмица Samsung Galaxy A22 5G официално се предлага в търговската мрежа на цена от 489 лв. и е наличен в цветовете сиво, бяло и виолетово

За повече информация относно Galaxy A22 5G и гамата Galaxy A, моля, посетете www.samsung.com/bg