Samsung България стартира продажбите на The Terrace – първия лайфстайл телевизор, пригоден за външни условия

Днес, 29 юли 2021 година, Samsung обяви старта на продажбите на българския пазар на първия телевизор от лайфстайл портфолиото си, подходящ за открити пространства – The Terrace. Всички любители на качественото изживяване пред телевизора у дома могат да обогатят своите тераси, балкони, веранди и дворни пространства с телевизора The Terrace в размери 55“, 65“ и 75“. Вече 15 години на върха на световния пазар за телевизори, Samsung доказва новаторския си подход към потребителя, отваряйки изцяло нова страница с The Terrace. Наскоро The Terrace получи признание за качество на картината при външни условия от базирания в САЩ Underwriters Laboratories (UL). 

Във времена, в които прекарваме по-голяма част от времето си у дома, можем да кажем, че границата между вътрешното и външно пространство се разми, тъй като потребителите търсят по-плавен преход между двете. В следствие на този феномен, Samsung отбеляза значителен скок към технологиите за забавление на открито. Като последно допълнение на лайфстайл гамата на Samsung, телевизорът The Terrace се отличава с технология, дизайн и функции, подходящи за различни метеорологични условия на открито. С него потребителите могат да се насладят както на забележително качество на картината, впечатляващи звукови характеристики и интелигентните функции, така и на дългоочаквания летен сезон, прекарвайки повече време навън. Вече можем да заявим, че това портфолио предлага истинско разнообразие от телевизори, които да улесняват ежедневието ни със своите функционалности и да внасят естетически привкус с уникалния си дизайн. Концепцията на The Terrace се завършва изцяло със саундбара Terrace Soundbar, който действа в пълна синергия с телевизора и оптимизира звука, съобразно страничните шумове за максимално изживяване. Двете устройства притежават IP55 сертификат, който свидетелства за устойчивост на дъжд, влага, прах и насекоми. 

The Terrace e комбинация от изключителна яркост на картината, смарт функции и устойчив механизъм на външни условия

Това, което отличава The Terrace от всички останали модели на Samsung, е яркостта на екрана от 2000 нита. Тази характеристика го прави най-яркият телевизионен екран в световен мащаб. А технологията QLED допълва качеството на картината, показвайки над 10 милиарда цветови нюанса и 100% обем на цветовете. Специфична особеност на дисплея е възможността за ограничаване на отблясъците на слънчева светлина до 60% и функционалността му да анализира телевизионното съдържание и обкръжението, за да оптимизира качеството на картината и през деня, и през нощта. 

Много външни телевизори нямат вградени високоговорители, но The Terrace се предлага с озвучителна система от 20W 2Ch за пълноценно изживяване пред екрана. А онези, които търсят звук като на кино, имат възможност да се надградят с ексклузивния Terrace Soundbar, който с 210W 3.0Ch предоставя най-добрата визия на звуковото изживяване.

Samsung се вслуша в исканията на потребителите да разполагат със също толкова богато съдържание както на телевизора си в хола, така и на този, позициониран навън. С операционната система TIZEN, най-новият телевизор на Samsung не се нуждае от външни източници за гледане на съдържание. Функции като Multi View и Tap View, които дават възможност за стрийминг и гледане на няколко неща в рамките на един екран, са едно от предимствата на The Terrace сред всички останали телевизори от подобен тип. 

The Terrace е устроен да издържа на всякакви метеорологични условия като дъжд, прах и др., но това не рефлектира върху дизайна и дебелината на екрана му. Тялото се инсталира лесно на стената, а саундбарът се прикрепя без допълнителни усилия или ресурси. С вградения приемник HDBase-T е нужно само да се включи захранващия кабел за функционалност на телевизора.  

Първият телевизор със сертификат за качество на картината при външни условия

Samsung The Terrace получи признание за качество на картината при външни условия от базирания в САЩ Underwriters Laboratories (UL), международен авторитетен институт с над 100 години опит в сертифицирането на технологични решения. Продуктите преминават през поредица от тестове: при осветеност от повече от 10,000 LUX трябва да се постигне върхова яркост от над 3,000 ~ 4,000 нита, по-високо съотношение на контраста от повече от 1,000:1 и цветен обем от над 80%. The Terrace постигна впечатляващи резултати по всички показатели. Потребителите могат да се насладят на кристално чиста картина и образи като на живо, както на терасата, така и на балкона, независимо от силата на светлината навън. 

За повече информация относно новия The Terrace, моля посетете: https://www.samsung.com/bg/lifestyle-tvs/the-terrace/the-terrace-55-inch-4k-outdoor-tv-lst7t-black-qe55lst7tcuxxh/