VIVACOM започва предварителни продажби на iPhone 12 и iPhone 12 mini в лилаво

Моделите са съвместими с 5G мрежата на Vivacom и се предлагат на специални по-ниски цени само до 30 април

Vivacom започна предварителните продажби на смартфоните iPhone 12 и iPhone 12 mini в новия уникален лилав цвят. Предварителните поръчки за моделите могат да бъдат направени на сайта на компанията www.vivacom.bg/online/bg/iphone-12-purple до 29 април включително, а от 30 април смартфоните ще бъдат налични за потребителите и в цялата търговска мрежа на Vivacom в страната. 

iPhone 12 и iPhone 12 mini се отличават със Super Retina XDR дисплей от край до край, за още по-завладяващо изживяване на картината, като iPhone 12 mini съчетава цялата технология на iPhone 12, но в по-малък, възхитително компактен размер, като предлага 5.4-инчов дисплей. Впечатляващите смартфони използват специален проектиран от Apple A14 Bionic чип, който е най-бързият чип в смартфон, а предпазното стъкло Ceramic Shield е големият скок в издръжливостта им. iPhone 12 и iPhone 12 mini са съвместими с 5G мрежата на Vivacom, работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM.

Моделите се отличават и с несравнима има нова системи от камери и красив дизайн и се предлагат в свежия и нежен лилав цвят. Само до 30 април, когато приключват предварителните продажби, моделите ще бъдат и на специални по-ниски цени. 

Повече информация за моделите iPhone 12 и iPhone 12 mini в новия лилав цвят можете да откриете тук  www.vivacom.bg/online/bg/iphone-12-purple.