“The Frame” – новият телевизор на Samsung, който руши всички рамки

Важните неща накратко – новият телевизор на Samsung e по-тънък от всякога, създаден е да изглежда като произведение на изкуството. И всъщност е точно това – произведение на изкуството.

Знаете ли, “хубавият телевизор” е хубав, когато картината му е хубава. Колко интересно – често може да е с грозен дизайн, да не се вписва в интериора, но да е с хубава “картина”. Когато поканите гости, които за първи път виждат новия ви телевизор, те казват “о, какъв хубав телевизор”, но само когато той е включен. Имат предвид хубавата картина, разбира се. Представете си сега, че съществува телевизор, който хем е с хубава “картина”, хем изглежда като “картина”. Това вече е друг тип телевизор – той стои на място във всеки интериор, адаптира се интелигентно, освен това излъчва – феноменална, повярвайте – картина. 

Добре дошли в новия епизод на лайфстайл-серията телевизори на Samsung. Днес ще ви представим The Frame 2021.

Още нещо важно – да се върна на темата, кажете честно, виждали ли сте изключен красив телевизор? Това е много рядко, да не кажа невъзможно. Някъде там, на стената, закачен или на поставка, един уред, който е всъщност едно черно петно. А какво ще кажете за телевизор, който се променя според настроението ви и предоставя разкошната картина на QLED? Проектиран да изглежда като рамка за картина? Нещо повече – всяка рамка дава възможност да бъде заменена с друга рамка. Това е т.нар. “персонализируема рамка”, която позволява безпроблемно да придадете търсен ефект – предлагат се персонализируеми рамки в атрактивна гама от цветове, за да се впишат адекватно във всеки декор. Как става това ли? Чрез изискани малки магнити, които улесняват смяната на един стил с друг. The Frame може да бъде персонализиран с изображение по избор от Art Store или Ambient Mode спрямо настроението и индивидуалния стил. Това вече е друг тип телевизор – истински красив технологичен уред, който е красив и когато не работи. Нещо доста трудно за телевизор – но не и за телевизорите от лайфстайл серията на Samsung.

Всъщност “The Frame” не е нова концепция за потребителите в България. Те добре знаят онова, с което телевизорът от серията продължава да впечатлява – когато е включен, той е телевизор, а когато е изключен – той е изкуство.

Днес представяме The Frame 2021 – не е за вярване колко по-тънък, по-умен и предлагащ по-богато разнообразие от произведения на изкуството е новият модел. Фактите – с дебелина само от 2.5 см The Frame се доближава максимално до дълбочината на рамката на действителна картина. И повечето налични произведения на изкуството го правят истински атрактивен.

Притежателите на The Frame имат достъп до Art Store, в който са събрани любими класики и съвременни шедьоври на изобразителното изкуство и фотографията. Потребителите имат неограничен достъп до галерията, от която могат да избират от над 1400 различни творби спрямо предпочитанията си и интериора на своя дом. Благодарение на функцията Art Mode регулирането на яркостта на екрана спрямо светлината в помещението е автоматизирано, а сензорът за движение допринася за автоматичното включване на Art Mode само когато има човек в близост до телевизора. Тази функционалност предотвратява загубата на енергия и прави The Frame още по-интелигентен. Днес това е важно.

Новият модел има още съществени предимства, които си струват да бъдат отбелязани: той е с 46% по-плосък екран за по-въздействащ ефект; три вида инсталация според спецификите на пространството – плътно до стената като картина, на артистичен статив-триножник или елегантна стойка и дистанционно управление, което се захранва от светлина. Това ще помогне за предотвратяване на отпадъци от прогнозираните 99 милиона тона батерии AAA за срок от 7 години. Освен посредством слънчева светлина, зареждането може да става и чрез осветлението вкъщи. Разбира се, в случай на необходимост захранването става и през USB. В усилията си да създава екосъобразни решения, Samsung винаги цели те да са ефективни и да улесняват потребителите в ежедневието им.

Потребителите са толкова различни, ежедневието и стила им – също. Цялостната концепция на т.нар. лайфстайл телевизори на Samsung се състои в това да позволяват на потребителите да персонализират своят телевизор спрямо собствените си вкусове и предпочитания. Различните функционалности на телевизорите от тази серия удовлетворяват изискванията, вкусовете, интересите, стила на разнообразен тип хора. Независимо с какво се занимават, това са хора с динамичен стил на живот и една сериозна част от функциите на телевизорите The Frame 2021 са насочени към тях. Неведнъж сме казвали, че е изключително трудно един универсален уред като телевизора да следва стила и интересите на потребителите и в същото време да е технологично съвършен. Така или иначе, значението на телевизионният екран нарастна значително през последната година – той е все по-важен за ежедневието ни, използва се по-често, а в същото време е необходимо и да работи безпроблемно в една екосистема от различни други устройства, както и да изпълнява отлично основната си функция – да е телевизор, но и непрекъснато да надгражда с възможности, които съвременният потребител търси.

Като стана дума за основната му функция – да е телевизор, то и този продукт на Samsung е с прекрасен обем на цветовете – 100 процента от Quantum Dot. Това означава – да се насладите на цветовете така, както са предвидени да бъдат видени.  Без значение от ъгъла на гледане, получавате невероятен детайл и текстура. Също така – The Frame 2021 отново впечатлява с адаптивна картина, защото той буквално “чете” стаята. Телевизорът автоматично усеща и регулира осветлението и контраста на екрана въз основа на заобикалящата светлина, за да можете да се насладите на съдържанието по най-добрия начин. Независимо дали гледате видеоклипове, докато слънцето грее през прозореца или сте се впуснали във филмов маратон в тъмното, получавате ултимативната гледка.

Тук е мястото да припомним, че Samsung не само предоставя възможно най-иновативното потребителско изживяване, но и същите тези потребители 15 години оценяват това. Компанията е производител номер едно на пазара за телевизори в световен мащаб в продължение на 15 последователни години. Това е доверие, което се гради ден след ден. И поредното доказателство за това, че Samsung не изневерява да обещанието да надгражда върху успехите си е необикновеното визуално преживяване, което се крие зад концепцията “The Frame”. Изберете подходяща рамка и сте готови за нова телевизионна ера.