Малкият S21 на Samsung – смартфонът с големи възможности

Смелостта винаги се отплаща, а дизайнът и концепцията на Samsung S21 са точно такива – смели. Устройство от най-висок клас, което предлага топ варианти на важните съвременни иновации. Камерата е про и впечатлява. Процесорът е от ново поколение и практически е най-модерният процесор, създаван някога в устройство Galaxy. Дизайнът е емблематичен и ултимативен.

Има нещо интересно, когато човек избира телефон и търси кусури, съгласете се. Във всяко нещо – независимо дали е автомобил, ютия, самолет или смартфон, има някакви несъвършенства. Липсва някоя опция, която е налична при друг модел. Или каквото и да било. 6.2-инчовият Galaxy S21 не е най-звездният модел в колекцията на Samsung. Но е фантастично направен, за това, което е. Солиден смартфон с изключителен дизайн и изключителна камера. Батерията заслужава аплодисменти. Сърцето му тупти бързо и процесорът е безупречен. Премиум функциите не спират дотук. Телефонът не е голям, няма претенциите да бъде флагман, но в същото време върши отлична работа. И е атрактивен ценово.

Ако искате по-голям екран – винаги може да отидете при Samsung Galaxy S21+. В общи линии основната разлика е размерът. Но S21 е просто фантастичен и няма да спра да повтарям това. Процесорът е супер бърз, а батерията позволява да правите цял ден, каквото си поискате.

Живеем в мобилен свят и тъй като много от нас работят от вкъщи или от друго удобно място, и прекарват повече време у дома, искахме да предложим смартфон, който отговаря на високите изисквания за качество на мултимедийните технологии и на динамично променящите се навици на потребителите“, коментира TM Roh, президент на Samsung Electronics и ръководител на дивизия „Мобилни устройства“. „Оценяваме ролята на това човек да има избор – особено сега, затова серията Galaxy S21 дава на потребителите свободата да изберат най-доброто устройство според личните стил и нужди.

Като заговорихме за дизайн, винаги обръщам внимание на палитрата от цветове, която производителите избират. Тя не е случайна и е част от екосистемата устройства, които ползвате. Samsung мисли много за това как да превърне всяко свое устройство в част от начина ви на живот, да бъде идеалното допълнение към личния ви стил и потребности. В началото стана дума, че дизайнът е смел. Ето защо — дисплеят е 6.2-инчов, системата от камери е с нов вид, който идеално пасва на металната рамка на смартфона. Цялостният вид е и солиден, и премиум, и елегантен, и шик. 

Стана дума за 6.2-инчоният дисплей, да ви разкажа малко повече. Това е AMOLED 2x Инфинити-О дисплей, което – простете за канонадата от терминологии и спецификации – значи, че получавате отличен дисплей с адаптивно опресняване. Това е важно, за да скролвате плавно и интуитивно, както и да гледате разнообразно съдържание. Адаптивно? Означава, че смартфонът автоматично регулира честотата на опресняване спрямо съдържанието. Като допълнение към това — налична е новата технология Eye Comfort Shield, която прави и невъзможното, за да намали умората на очите.

Има и още нещо, което се ползва с удоволствие към смартфона и това е Galaxy SmartTag. Имам два ключа, които вечно забравям къде са, в коя чанта, на коя маса, в кое яке – за кола и за мотор. Новият Galaxy SmartTag е просто жесток. Когато поставиш по един таг на ключовете, всичко е решено. Въпросният SmartTag се прикрепва лесно към ключове и позволява да бъде открит с натискане бутона за позвъняване на смартфона, следвате познатия звук на рингтона, бум – ето ги ключовете. 

SmartTag е удобен и малък, точно като Samsung Galaxy S21 – със своите по-малки размери се държи лесно в ръка, управлява се лесно, побира се във всеки джоб. Няколко пъти вече споменавам бързия процесор – Galaxy S21 изненадва приятно с най-новия усъвършенстван смартфон процесор. В резултат на това получавате по-висока скорост, енергийна ефективност и усъвършенствани изчислителни възможности, които поддържат 5G свързаност и Изкуствения интелект в устройството. За какво ви е тази мощност ли? Ще разберете, когато желаете да обработвате снимки, да записвате 8K видеоклипове, да си организиране уикенд-гейминг маратони в облак и да правите перфектните видеоклипове.

Всъщност единственото, което ви остава е да си изберете цвят – всичко останало работи просто отлично, а кой цвят “работи” най-добре за вас, остава ваше решение.