Актуалният Samsung Galaxy A02s е най-новото предложение от VIVACOM

04.03.2021 г. гр. София Най-новият смартфон в магазините и онлайн на сайта на VIVACOM е актуалният Samsung Galaxy A02s. Клиентите могат да се сдобият с устройството на цена от 10,98 лв. месец с план Unlimited 50 в цветовете черно и бяло и в комплект с прозрачен силиконов калъф.

Samsung Galaxy A02s е оборудван с обширен 6.5-инчов HD+ Infinity-V дисплей, със съотношение като на кино – 20:9, за по-динамична изживяване на картината. Смартфонът разполага с мощна батерия с капацитет 5000 mAh, за да издържа на голямото натоварване в забързаното ежедневие и поддържа бързо зареждане 15W.

За тези, които обичат да заснемат важните и интересни моменти, устройството осигурява тройна основна камера. Тя включва 13 МР основен обектив с висока резолюция, 2 МP макро камера, за ясни и детайлни снимки, запечатващи и най-фините детайли и 2 МР дълбочинен сензор с „фокус на живо“, за красиви и фокусирани обекти. А за любителите на селфита, моделът предлага 5 МР селфи камера, с включен „фокус на живо“ и различни разкрасяващи ефекти.

Samsung Galaxy A02s използва технологията Dolby Atmos, за завладяващо 3D изживяване със съраунд звук.

Моделът има ергономичен дизайн, за удобно захващане, и матирано покритие на гърба, за предпазване от отпечатъци и надрасквания.